Mutatjuk, meddig fog tartani a tavaszias időjárás

Ha eddig abban a hitben éltél volna, hogy ez már az igazi tavasz, akkor van egy nagyon rossz hírünk: hidegfront közeledik. Vasárnapi lustálkodós hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-02-16 10:52

Fotó: Darren Hauck/Getty Images

Mutatjuk, meddig fog tartani a tavaszias időjárás

A hőmérséklet hétfőn éri el csúcspontját, de a meleg idő nem fog örökké tartani: hidegfront tart hazánk felé. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Sokkoló videókkal küzd a gyalogosgázolások ellen a BRFK

Még csak február derekán járunk, mégis csak a fővárosban már kilenc halálos gyalogosgázolás történt. A balesetek többsége a gyalogosok figyelmetlensége miatt lett végzetes. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kemény eszközt választott annak reményében, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a veszélyekre: gázolásokról készült felvételeket osztottak meg.

Barta Sylvia a fél arcát kifestve mutatta meg a smink hatalmát

Az ötvenévesen is döbbenetesen jó külsővel rendelkező időjós egy kihívás keretében fekete vonallal két részre osztotta az arcát, s míg az egyik felét természetes valójában mutatta meg, a másikat kisminkelte. Az eredményt pedig fényképen mutatta meg az Instáján. Íme a fotó.

“Azt éreztem, hogy mindegyikükbe szerelmes tudnék lenni, de a férjemet sem akartam elhagyni” – a poliamoriát egyáltalán nem csak a férfiak élvezik

A Wikipédia szerint a poliamoria “több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul”. Ebből a meghatározásból is látszik, hogy elég sokféle viszony tartozik bele ebbe a fogalomba. Biztos vannak néhányan, akik azt gondolják, hogy a többszerelműséget a férfiak találták ki, és nekik kedvez igazán. Azt, hogy ez mekkora tévedés, ebben a cikkben mutatják be, amelyben három, poliamoriában élő, elégedett nő mesél a változatos szerelmi életéről.

Szomszédok-kvíz: te mennyit tudsz a sorozatról?

 

 

Tudtad, hogy Komlós Juci, vagyis Lenke néni a Szomszédokból a napokban ünnepelte volna 101. születésnapját? Az évforduló alkalmából összeállítottak egy kvízt, amellyel felidézheted a sorozat legjobb pillanatait. Vajon mekkora rajongó vagy? Ha próbára tennéd tudásodat, akkor erre a linkre kattints.

“Bárki kerülhet olyan helyzetbe, például egy friss válás után” – több mint hat éve ha esik, ha fúj, minden vasárnap ételt oszt a Heti Betevő

Néhány lelkes barát ötletéből született, és az évek során országos szintűvé nőtt a kezdeményezés: tavaly például 15 millió forintból 35 ezer ételt osztottak ki Budapesten és vidéki településeken a Heti Betevő segítői. Mindegy, hogy karácsony van, vagy újév, vagy más fontos esemény, minden vasárnap ételt adnak azoknak, akik rászorulnak a támogatásra. Ebben cikkben a fényképes beszámolóban az önkéntesek mutatják be a Heti Betevőt, ahol bebizonyították, hogy nem is olyan nehéz segíteni.

Teljesen elszabadult a koronavírus a vesztegzár alá helyezett óceánjárón

A japán egészségügyi miniszter vasárnapi bejelentése szerint a helyi Jokohama kikötőjében álló Diamond Princess tengerjárón megállíthatatlannak tűnik a koronavírus terjedése. A helyzetről itt olvashatod el a legfrissebb információkat.

Fantasztikus ételek és italok, és egy rejtélyes gyilkosság, amit neked kell megfejtened: ez a Napa-völgyi borvonat

A világhírű kaliforniai Napa-völgyben összekötötték a gasztronómiát egy izgalmas időutazással: olyan tematikus borvonatokat indítanak, amelyeken a jegy megvásárlásával nem csak tökéletes ellátást kapnak az utasok, de a gengszterek és nyomozók régi világába is belecsöppenhetnek egy szerepjáték során. Ide kattintva te is bepillantást nyerhetsz ebbe a lebilincselő kalandba.

Mit jósolnak a csillagok a következő napokra? Semmi jót…

Minden csillagjegy nehezebb napokat élhet meg a közeljövőben az asztrológusok szerint, amire nem árt előre felkészülni. Ha kíváncsi vagy, milyen nehézségeket kell megugranod, akkor itt folytasd az olvasást.

Az iPhone 12-re még egy ideig várni kell, de már egy csomó izgalmas dolgot lehet tudni az új telefonról

Fotó: Scott Barbour/Getty Images

Még több hónap van hátra addig, hogy az Apple hivatalosan is bemutassa az új készülékeit, ennek ellenére máris számtalan információt lehet tudni az új szériáról. Minderről részletesen itt olvashatsz.

 

További heti hírösszefoglalóink is érdekelhetnek: