Mutatjuk, hol tudsz idén ingyen strandolni a Balatonon

Startlap - Startlap
Még bőven vannak ingyenes alternatívák, de többségében be kell nyúlni a pénztárcákba, ha úszkálni szeretnénk. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Mutatjuk, hol tudsz idén ingyen strandolni a Balatonon

Még bőven vannak ingyenes alternatívák, de többségében be kell nyúlni a pénztárcákba, ha úszkálni szeretnénk. És akad olyan hely, ahol egy négyfős társaságtól 20 ezer forintot kérnek a belépésért. További információkért katt ide.

Schobert Norbi meglepő vallomása: “Nem voltam jó apa”

A nyilatkozataiban rendre szerető, gondoskodó családapaként felbukkanó Norbi elárulta, hogy a három gyermeke életében kamaszkorukig nem volt jelen. Bővebben.

Mi vár rád 2021-ben Horvátországban? Egy helyi idegenvezető útmutatója: tippek és top úti célok

Horvátország nem véletlenül az egyik legnépszerűbb célpont a magyar turisták körében: nincs messze, a táj pedig csodaszép. Punczman Eszter idegenvezető szerint a járvány miatt még előnyösebb választássá vált az ország, és nem csak azért, mert az oltási igazolvánnyal rendelkező magyarok számára szabaddá vált a mozgás. Na de hova érdemes menni? Mit tudunk tenni, ha spórolni szeretnénk? Hogyan élte meg Horvátország a pandémiát? Mi a helyzet a csoportos utazásokkal? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ ebből a cikkből Punczman Esztertől.

Karnyújtásnyira költöztek a trópusok: zseniális a hangulat a frissen megnyitott szabadstrandon Szegeden

Tengerpartot idéző szalmaernyők, napágyak, jó vízminőség, plusz minden olyan szolgáltatás rendelkezésre áll, ami a tökéletes kényelemhez kell a parton. Fotók és további részletek erre a linkre kattintva.

A Máriáktól a Hannákig: iszonyú unalmasan kereszteli a gyerekeit a magyar

Fotó: Christopher Furlong/Getty Images

Külföldiek gyakran megütköznek azon, hogy nálunk egy bizonyos könyvből kell kiválasztani a születendő gyermekek nevét. Az MTA Nyelvtudományi Kutatóközpontja és a Központi Statisztikai Hivatal adataiból azonban az látszik, hogy a mi nemzetünknek nincs szüksége ennél nagyobb szabadságra. Hiába válogathatunk közel 4500 névből, a magyarok döntő többsége ugyanazon a pár tíz megszólításon osztozik, és ezen nem változtatott az sem, hogy némileg modernizáltuk a névadási szokásainkat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sörkörkép 2021: mit isznak a magyarok, akik nem akarnak 1250-et fizetni a Puskásban egy korsóért?

Ha foci a tévében, akkor sör a kezekben – ez egy elég általános asszociáció. Vajon többet iszunk ha sok a foci, van hatása az Eb-nek a fogyasztási szokásainkra? Mitől függ, hogy mennyi sört vásárolunk? Mik a legnépszerűbb termékek és milyenek az árak?Ebben a cikkben a hazai sörgyárak avatnak be a téma rejtelmeibe.

Sáfrány Emese nem várt betekintést adott a szülésébe: “A méhszájam már egy ujjnyira nyitva”

A légtornász az Instagram-oldalán adott beszámolót arról, hogy korábban érkezik a kisfia. Fotó és további részletek itt.

Tengernyi virág öltözteti csodálatos lilába a magyar Toszkánát

Az amúgy is gyönyörű Pilisi-medencébe most érdemes csak igazán ellátogatni, lélegzetelállító a látvány, amit a mézontófűnek köszönhetünk. Fotók.

Jim Carey 25 évvel ezelőtti rekordgázsija alapozta meg Hollywood gigafizetéseit

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

1994-ben Jim Carrey megcsinálta az Ace Ventura első részét, amiért 450 ezer dollárt kapott. Alig két évvel később egy másik filmmel sikerült elérnie, hogy minden idők legnagyobb gázsiját fizessék ki neki. Tette mindezt úgy, hogy az akkori legnagyobb húzóneveket körözte le dollármilliókkal. Carrey 1996-os mozijából bukás lett a pénztáraknál, a szakma viszont sosem felejtette el, mert új korszakot nyitott az amerikai színészek bankszámlájának életében. Bővebben.

A horoszkóp elárulja, ki hol rejtegeti az erogén zónáját

Az asztrológusok szerint a csillagjegyek ismerete akkor is perdöntő lehet, ha szexre kerül a sor. Kíváncsi vagy, kinek melyik a legérzékenyebb pontja? Akkor itt folytasd az olvasást.

Ez is érdekelhet

képcím

Szegedi gyilkosság: újabb fejlemények az ügyben

képcím

Földrengés rázta meg Horvátországban a Kvarner-öblöt

képcím

Megvan a minimálbér hivatalos, új összege