Soros György durván beszólt Orbánnak, jött is rá a válasz

Startlap - Startlap
Az Egyesült Államokban élő magyar származású milliárdos a CEU 30. diplomaosztóján fogalmazott nyersebben. Heti hírösszefoglaló.

Soros keményen beszólt Orbánnak, meg is érkezett a válasz

A milliárdos, akit a magyar miniszterelnök rendszeresen démonizál az ország előtt, ritkán fogalmaz meg kritikát, de most nem fogta vissza magát. Szavaiért csak ide kell kattintani

Újabb járványhullám robbanhat ki Budapesten a magyar-portugál miatt

A szlovák egészségügyi minisztérium Lisszabonnal példálózik, ahol vesztegzárat rendeltek el, és várják a meccs résztvevőinek jelentkezését.Az indiai eredetű delta variánstól tartanakBővebben.

Cristiano Ronaldo már a foci Eb budapesti sajtótájékoztatón emlékezeteset alkotott

A portugál labdarúgó alig szólalt meg, amikor a szponzor által kihelyezett Coca-Cola üvegeit arrébb helyezte. Az egyszerű mozdulat itt érhető el, az óriási, gazdasági hatásáról errefelé lehet olvasni. 

Elfogadta a parlament a pedofíliát a homoszexualitással összekeverő törvényt

Az ellenzék egy része bojkottálta, a Jobbik igennel szavazott az orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvényre, amely mindenkinek az életére hatással lesz, ha másért nem, hát azért, mert 18-as karikával, este 10 után nézheted csak a Harry Pottert. Ja, és a Fudan-alapítvány ügyében is döntöttek: ingyen kaptak meg értékes Duna-parti területeket, állítólag azért, hogy az állampolgárok számára átláthatóbb legyen a beruházás. Bővebben.

Orbán szerint három veszély fenyegeti az országot

Orbán Viktor nem fogta vissza magát idei évzáró beszédében Debrecenben – írja a Magyar Nemzet. A miniszterelnök a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén tartotta meg évzáró beszédét, ahol a lap szerint Orbán három, Magyarországot fenyegető veszélyt nevezett meg. Ha kíváncsi vagy ezekre, ide kattints.

Rogán Antalék 35 évre magánkézbe adnák a magyar gyorsforgalmi úthálózatot

Az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében hétfő reggel szokatlan felhívás bukkant fel, amelyre aztán a Kormányzati Tájékoztatási Központ is kissé különös indoklást adott. További információkért katt ide.

Fidesz-alapító: Szájer esete nem egyedi a pártban

2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg és kettős életet él

– nyilatkozta a Blikknek Kardos József. A homoszexualitását korábban vállaló egykori Fidesz-alapító újabb részleteket árult el a Szájer-botrányról, és azt is elmondta, szerinte hogyan viszonyul Orbán Viktor magánemberként a homoszexuálisokhoz. Részletek.

Adószakértő: Orbán Viktor adóvisszatérítését májusban vissza kell fizetni

A kormányfő korrekt nyilatkozatokat tett, de “néhány gazdasági újságíró túllihegte a témát” – közölte Ágyán József a gyermeked családoknak szóló kedvezményről. Mit jelent ez pontosan, hogyan értelmezték félre Orbán bejelentését? Ebből a cikkből megtudhatod.

A foci-Eb döntőjének és elődöntőinek Budapestre költöztetésén gondolkodik az UEFA

Az eseményeket elméletileg rendező angolok feszült dilemmába kerültek a járványellenes korlátozások kapcsán, az Európa Labdarúgó Szövetség (UEFA) számára Budapest a második megoldás. További információkért katt ide.

Magyar rendőrök fogtak el kanadai gyilkosokat 

A kanadai Hamiltonban februárban történt emberölés gyanúsítottjait a VI. kerületben fogta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Lázár: nem mini-Dubaj, hanem maxi-Dubaj épülne Rákosrendezőn

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on