Így ünnepelte apukáját a franciáknak gólt lövő Fiola Attila kisfia

Startlap - Startlap
A franciák elleni EB-meccs hőse könnyezve ölelte magához kisgyermekét a mérkőzés után. Heti bulvárösszefoglaló.

Meghatóan ünnepelte kisfia Fiola Attilát

A franciák elleni szombati Eb-meccsen a magyar gólt szerző Fiola Attila szerint egész pályafutása lepörgött a szeme előtt a gólja után. Természetesen családja sem maradt ki az ünneplésből, Dominik kisfiához futott azonnal, ahogy a szurkolók engedték a meccs után. Ha te is látni szeretnéd a megható találkozást, akkor csak ide kell kattintanod. 

Úgy néz ki, nagy áldozatot kell vállalnia Várkonyi Andreának az új szerelemért

Az új szerelem egy teljesen új életet hozott Várkonyi Andreának, ami a házassággal még tovább változik. A Story magazin úgy értesült, hogy a csinos tévés és kislánya már elhagyta egykori otthonát, és megkezdte közös életét Mészáros LőrinccelHogy mi vár mostantól a műsorvezetőre, az kiderül innen.

Ronaldo dollármilliókat veszített egy üzleten

Egy 18,5 millió dolláros, vagyis mintegy 5,36 milliárd forintos elhibázott befektetésről van szó, amelytől a portugál focista már szabadulna, de Donald Trump miatt nem tud. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Lilu nekiment a kormány törvényének

Nehéz eldönteni, hogy ostobák, korlátoltak vagy aljasok és gonoszok.

Kevés kivételtől eltekintve az egyébként oly aktív magyar celebek egyelőre némán konstatálták, hogy kedden megszavazták a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozó, orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvényt. Lilu viszont feldúltan posztolt az Instán. Íme a bejegyzés.

Eszenyi Enikő visszatérése óriási felháborodást keltett a szakmában

Eszenyi Enikő többszöri verbális és fizikai abúzust követett el igazgatóként. Ezt veszi semmibe az, aki – szemet hunyva a tettei felett – dolgozik vele. Arcul köpi az áldozatokat
– fogalmazott Molnár Áron színészTeljes nyilatkozatát, és más művészek álláspontját ebben a cikkben olvashatod.

“157 aljas igen” – Csonka András és Tatár Csilla a Fidesz homofób pedofiltörvényét támadja

A más témákban lelkesen posztolgató élvonalbeli magyar hírességek közül alig akad olyan, aki felemelte a hangját, miután kedden az Országgyűlés megszavazta a szólásszabadságot és a gyermekjogokat is súlyosan korlátozó, melegellenes pedofiltörvényt. Tatár Csilla arról írt, “ne legyenek illúzióink ez nemcsak az LMBTQI embereket és családjaikat teszi tönkre”, Csonka András pedig hívő emberként nyilatkozott a törvényről. Tatár kommentárja itt, Csonka bejegyzése itt található.

Frei Tamás megszólalt a pénzügyeiről: “Annyit kerestem, hogy tudtam magamnak venni egy kis lakást a Riviérán”

A riporter Friderikusz Sándornak mesélt arról, mi történt az életével a tévézés után. Elárulta, mennyit keresett annak idején tévézéssel, és mire futná, ha csak a könyveiből élne. Videó és további részletek itt.

Meghalt Nagy Zoltán, a Família Kft. Kövér Lajosa

Szerdán hajnalban 78 éves korában elhunyt Nagy Zoltán színművészPályafutását itt elevenítik fel.

“Vége van” – Gáti Oszkár milliókat bukott vállalkozásával

Alig két év után bezár a Club70, a színművész pedig nyugdíjba vonul. Gáti Oszkár keserűen nyilatkozott a helyzetről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Meglepetésgyőzelmek és megalázó vereségek az edzőváltás...

képcím

Botrány Messi miatt; Gazdag hős lehetett volna; tovább nyúlt...

képcím

Hol bukkanhatnak fel a Nav revizorai május utolsó és június első...