Müller Cecília félreküldött levelében buktathatta le magát, feljelentik

Startlap - Startlap
Az országos tiszti főorvosnak sikerült Hadházy Ákos részére is továbbítani egy nem neki szánt üzenetet, amellyel a független képviselő szerint Müller saját hazugságát leplezte le. Esti hírösszefoglaló.

Müller Cecília félreküldött levelében buktathatta le magát, feljelentik

Hadházy Ákos hétfőn a Facebookon mutatott be egy képernyőfelvételt Müller “Cili” Cecília eltévedt üzenetéről. Mint írja, vagy véletlen az egész, vagy lelkiismerete éledt fel, mindenesetre az írás szerinte az országos tiszti főorvos saját hazugságát leplezte le. Szél Bernadett feljelentést tesz. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Reuters: Az EU addig nem ad pénzt Magyarországnak, amit nem számolja fel a korrupciót

A hírügynökség birtokába jutott egy dokumentum, amelyet az Európai Bizottság több mint két hete küldött a magyar kormánynak, és amelyben konkrét jogszabályok módosítását követelik, mielőtt elérhetővé teszik a járvány utáni helyreállítási alap eurómilliárdjait. Bővebben.

Merényletet terveztek Aleksandar Vucic szerb államfő ellen

Fotó: MTI/EPA/Andrej Cukic

Egy január 27-i állami ünnepen a rendőrség különleges egységének több mint 850 tagja biztosította Vucic védelmét, majd pár nappal később 17 személyt fogtak el. Az utóbbi hónapokban Belgrádban több alvilági leszámolás történt. Az ügyről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Az Európai Unió csúcsdiplomatájának könyörtelen megalázásával üzente meg Moszkva, milyen világ jön Trump után

A spanyol Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője elméletben azért utazott Moszkvába pénteken, hogy az EU és Oroszország négy év mosolyszünet után ismét a legmagasabb külügyi szinten tárgyaljanak. Borell státuszában lévő személyt annyira megszégyeníteni, ahogyan Szergej Larov orosz külügyminiszter tette kollégájával, párját ritkító. Az alázással az oroszok egy nagyon világos üzenetet küldtek a világnak. Mi történt? Innen kiderül.

Kokain nyomait találták a taxis vérében, aki miatt meghalt a Fradi focistája

Halgas Tibor, a Ferencváros egykori labdarúgója egy évvel ezelőtt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton veszítette életét, ahol egy előző taxissal ütközött. Elkészült a toxikológiai szakvélemény, az ügyészség meghosszabbította a bűnügyi felügyeletet. A tragikus balesetről és a fejleményekről itt írnak.

Megindul az eljárás Dúró Dóra éjszakai futása miatt

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese saját magát jelentette fel, miután az éjszakai kijárási tilalom elleni tiltakozásként kiment futni este 8 után. Az esettel kapcsolatos legfrissebb híreket ebben a cikkben ismertetik.

Kiderült néhány dolog a Sinopharm-vakcináról

A hiányos dokumentáció miatt éppen a magyar kormány által berendelt kínai oltóanyagot övezi a legnagyobb bizonytalanság. Ebből a cikkből  megtudhatod, milyen tapasztalatokat szűrtek le eddig a vakcinát már alkalmazó országok, plusz egy Shanghajban élő amerikai tanár személyes beszámolóját is megismerheted, aki maga is hezitált, mielőtt beadatta a szert.

Megvan az SZFE utódja: kulturális központot nyitnak Erzsébetvárosban az egyetemfoglalók

A helyi önkormányzat jelentette be, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem kormányzati megszállása ellen tiltakozó tanárok és diákok alapítványa birtokába kerül a hetedik kerület egyik felújított épülete, már a kulcsot is megkapták. Fotó és további részletek itt.

Karácsony Gergely bejelentette a turisztikai szektort megsegítő csomagját

Budapest főpolgármestere közzétette javaslatait, amelyek alapján támogatnák a járvány miatti lezárásokat leginkább megsínylő vendéglátóipart. Karácsony Gergely a pontok közlésén túl jelezte, nyitottak a további szakmai ötletekre. Íme a lista Karácsony terveiről.

Elon Musk az egekbe lőtte a bitcoint

Fotó: Yichuan Cao/NurPhoto via Getty Images

A Tesla bejelentést tett, a kriptovaluta árfolyama történelmi csúcsot döntött. Sőt, még a korábban viccpénzként kezelt dogcoin is rekordokat ért el, de ebben még Snoop Doggnak is volt némi szerepe. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Megfakultak Schadl mindenesének emlékei

képcím

Vallomást tett Schadl György "gazdája"

képcím

Vallomást tett a bíróságon Völner Pál