Motorozás közben Erik hátára esett egy faág, gerinctörést szenvedett

Startlap - Startlap
A Lehel úton álló fát csak azután vágták ki, hogy egy autóst is megsebesített.

A 24 éves Kiss Erik szokatlan balesetet szenvedett: a fiatal férfi hátára ráesett egy korhadt faág, amelynek következtében eltört a gerince. Erik azóta is iszonyú fájdalmakkal él, ráadásul nem ő volt a növény egyetlen áldozata: pár órával később egy arra járó autós is megsérült, és csak ezek után vágták ki a fát – írja a Blikk.

Hazafelé tartottam. Az utolsó emlékem, hogy egy reccsenést hallok, majd lombokat látok magam előtt. A következő kép, hogy a mentők szólnak: ne mozogjak, majd számolni kezdenek és átraknak egy ágyra. Iszonyatos fájdalmat éreztem. A kórházban tértem magamhoz, a barátnőm és a főnököm állt fölöttem. Röntgent és ultahangot végeztek, majd 3-4 órán keresztül hagytak a folyosón fájdalmaktól gyötörve, amíg a CT-vizsgálatra vártunk. Hárman is bementek előttem, én pedig törött gerinccel csak vártam, segítségért ordítottam. A CT után kaptam először fájdalomcsillapítót a kórházban, majd másnap este 5 órán át műtöttek. (…) A zárójelentést ki kellett javíttatnom. Először azt írták rá, hogy a saját lábamon mentem be, és rendőri intézkedés sem történt. Ugyanakkor végtelenül hálás vagyok, mindent megtettek értem

– idézte fel a főváros XIII. kerületében lévő Lehel úton történt esetet Erik, akinek a bordája is eltört, így nagyon nehezen léegzett, gerincét pedig a műtét során összecsavarozták.

 

A férfi kártérítési pert indított a fát kezelő cég ellen. A fiú járműve is totálkáros lett, 1 éven belül újra kés alá kell feküdnie, és 1-2 évig dolgozni sem fog tudni.

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben, amelynek során ha megállapításra kerül, hogy a fa fenntartója nem tett eleget a karbantartási kötelezettségének, és a fa korhadt állapotban volt, Erik 2-3 millió forintos sérelemdíjra, továbbá az őt ért anyagi kár megtérítésére számíthat a lap által megkérdezett ügyvéd szerint.

Ez is érdekelhet

képcím

Ilyen videókat se láttunk még a rendőrségtől: fényes nappal,...

képcím

Motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc fideszes képviselő

képcím

Motorbalesetben hunyt el a magyar fiatal Thaiföldön