Most minden feleség Rubint Rékát irigyli

Csődbe ment a luxusfeleség cége, megváltoztatta Caramelék életét kislányuk betegsége, Pécsi Ildikó unokája durva lépésre szánta el magát. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-06 13:33

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Schobert Norbi úgy lepte meg Rubint Rékát, hogy attól te is elmorzsolsz egy könnycseppet

Rubint Réka épp fitnesztáborát tartja külföldön, és szomorúan vette tudomásul, hogy imádott férje, Norbi nem tudott velük tartani. Mit tesz egy igazán lovagias férj, ha felesége vágyik valamire? Naná, hogy teljesíti a kívánságát. Norbi váratlan megjelenéséről videó is készült. Ha érdekel, hogyan reagált Réka férje felbukkanására, itt nézheted meg a megható felvételt.

Csődbe ment a luxusfeleség cége, de nincs elkeseredve

Folyamatosan folyt ki a pénz a zsebemből

 – állapította meg a rendkívüli önismerettel rendelkező Csősz Boglárka, miután a vállalkozása csődbe ment. Mint mondja, 24 emberét is el kellett bocsátania, de a luxusfeleségnek új tervei vannak. Ha érdekel, mire készül ősztől a luxusfeleség, az alábbi cikkből megtudhatod.

Így változtatta meg Caramelék életét kislányuk betegsége

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi életét teljesen átírta kislánya, Szofi betegsége. A fiatal anyuka most kezdi újra felvenni a hétköznapok ritmusát, és egy olyan életmódváltásról beszélt, amely során szinte teljesen megváltozott a világszemlélete. Hogy mi is történt velük, azt innen tudhatod meg.

“Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan” – Sváby András nyilatkozott az autóbalesetéről

MTI Fotó: Mohai Balázs

Centiken múlt csupán, hogy nem történt tragédia, amikor Sváby Andrásékba belehajtott egy autós. Az 51 éves tévés éppen kétéves kisfiát, Milánt vette ki a kocsiból a bölcsi előtt, amikor a baleset történt. Sváby roppant ingerülten nyilatkozott az ügyről, ami nem csoda, ugyanis a vétkes autós felháborítóan viselkedett.

Hosszú Katinka végre közös képen mutatta meg szerelmét

Remélem Nektek is jó hétvégétek volt és készen álltok a hétre

– írta hosszú Katinka egy kép alá, amelyen egy rövid fekete miniruhában és egy elég komoly magassarkúban pózol Gelencsér Máté mellett. Ez azért érdekes, mert Gelencsér a bajai úszócsillag új párja, de ezidáig Hosszú egyáltalán nem nyilatkozott a kapcsolatról. 

Bombanők lettek Barack Obama lányaiból

Amikor Barack Obama 2009-ben az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, két gyermeke még kislány volt. Natasha és Malia Obama azóta már felnőttek, és kifejezetten szép nők lettek. A 18 éves, illetve 21 éves lányok ráadásul édesanyjukhoz hasonlóan roppant jó ízléssel rendelkeznek.

A budapesti éjszakában versengtek a taxisok, hogy láthassák Medveczky Ilona anyaszült meztelen testét

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Rendkívül izgalmas történeteket osztott meg Medveczky Ilona a múltjáról, amelynek csak töredéke a fenti címben kiemelt részlet. A művésznő meséjét a pesti éjszaka hőskorából egy régi forgatásról és színpadi szerepléseiről a lenti linkre kattintva ismerheted meg.

Pécsi Ildikó unokája durva lépésre szánta el magát

Még csak különösebben aktív bulvárolvasónak sem kell lenni ahhoz, hogy tudjunk Pécsi Ildikó és exmenye, Pártos Csilla ingatlanvitájáról. A gyakorlatilag botrányossá fajult, évek óta húzódó ügyre elvileg pont került, amikor hivatalosan is kimondták, hogy a budai ház a színésznőt illeti. Csakhogy Pécsi unokája egy egészen megdöbbentő trükkhöz folyamodott annak érdekében, hogy ne kelljen kiköltöznie nagymamája tulajdonából.

Ne maradj le a hét legérdekesebb híreiről sem!

Megszavazták az MTA szétveréséről szóló törvényjavaslatot, új elnöke van az Európai Parlamentnek, volt tévébemondó rabolt bankot Bugyin és Üllőn. A heti hírösszefoglalóért csak ide kell kattintanod!

Mai nap hírei

Operatív törzs: módosultak a házi karantén elrendelésére vonatkozó szabályok

demokrata.hu5 órája

Néma maradt a mikrofonja, amikor Vidnyánszkyt is meghallgatták az Európai Parlamentben

szeretlekmagyarorszag.hu6 órája

Hujber Feri összeomlott a Konyhafőnök Vip új évadában

eletforma.hu11 órája

Nyugdíjemelés: megkárosítja az időseket a kormány

ezalenyeg.hu12 órája

A görcsös izommerevséget csökkentő hatóanyagot fejlesztettek ki hazánkban

szimpatika.hu14 órája

25 évesen alig tud úszni az ötszörös olimpiai bajnok úszó

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Nagyon rosszat is jelenthet, ha túl gyorsan lemerül a mobilod!

digitalhungary.hu15 órája

Sosem hallott titok derült ki Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról

joy.hu15 órája