Most már tényleg kopogtatni fog a végrehajtó: Pécsi Ildikó kilakoltatja a házából unokáját

A színésznő szeretne minél előbb pontot tenni az ügyre, hogy kitehesse a házra az 'eladó' táblát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-03 18:00

Fotó: MTVA/ Zih Zsolt

Már annyira régóta húzódikPártos Csilla és Pécsi Ildikó vitája, hogy szinte követni sem lehet. A színésznő és egykori menye három éve pereskedik egy ingatlan miatt, amelynek helyzetét Pártos Csilla és Pécsi Ildikó Csaba nevű fia válása során nem sikerült rendezni. A Lokál szerint most már tényleg pont kerülhet az ügy végére, és a rózsadombi házba nemsokára megérkezik a végrehajtó, hogy kilakoltassa a művésznő unokáját.

Pártos Csilla közben kiköltözött a házból, meg szerelmes lett az ügyben eljáró jogi képviselőjébe, aztán egy csomót nyilatkozott a boldogságáról, a fia pedig továbbra is az ingatlanban él. Korábban már szó volt arról, hogy a felek békésen egyeznek majd meg, mindkét oldal azt állította, hogy szívesen rendezné a viszályt a bíróságon kívül. Pártos ügyvédje írásban jelezte erre a szándékát, amit Pécsiék örömmel fogadtak.

Maradjunk annyiban, hogy mi örülnénk a legjobban, ha befejezhetnénk ezt az őrületet úgy, hogy nem egy bíró mondja meg, kinek és mit kell tennie. (…) Én nem engedek! A békének komoly feltételei vannak és lesznek is

– közölte korábban Pécsi Ildikó. Exmenye azonban később nem jelentkezett, így az eljárás megy tovább.

Nem került sor a békülésre, így folytatódik a végrehajtás. A jogerős ítélet februárban egyértelműen kimondta: Pártos Csillának el kell hagynia az ingatlant. Ez azonban nem történt meg, így ügyfelemmel végrehajtást indítottunk el, ami még most is folyik, mindenféle egyéb per ellenére. Bár az alperes állítólag már elköltözött, a fia még mindig ott lakik, így már csak a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az unokát is. Szeretnénk ezen minél hamarabb túlesni, mert ügyfelem el akarja adni az ingatlant, illetve ezzel szabadon rendelkezni, amit addig nem tud megtenni, amíg az ügy teljesen le nem zárul

– fejtette ki a színésznő ügyvédje. Pécsi Ildikó unokája korábban levélben kérlelte nagymamáját, hogy maradhasson a család tulajdonában álló ingatlanban. A színésznő azonban azt mondja, a fiú évek óta nem foglalkozik vele. 

 

Mai nap hírei

Melania Trump ruhájával üzent az egész világnak

joy.hu8 órája

Plasztikkártyát kap, akit már beoltottak, akár este 8 után is kimehet vele

life.hu8 órája

Az elnöki beiktatást nem Joe Biden vagy Kamala Harris, hanem Amanda Gorman nyerte

444.hu12 órája

Ilyenkor a legnagyobb a szívinfarktus kockázata

napidoktor.hu17 órája

Leváltották a külügy helyettes államtitkárát

168ora.hu17 órája

Hegynek felfelé halad tovább a forint

tozsdeforum.hu18 órája

Nagy siker a magyar maszk

demokrata.hu19 órája

Hemzseg a hibáktól a Xiaomi új csúcsmobilja

gsmring.hu19 órája