Molnár Piroska először beszélt 26 évesen elhunyt fiáról

Startlap - Startlap
1995-ben veszítette el egyetlen gyermekét, a tragédia másnapján már színpadon állt. Bulvárösszefoglaló.

Molnár Piroska először beszélt 26 évesen elhunyt fiáról

A Kossuth-díjas művésznő 1995-ben veszítette el egyetlen gyermekét. A tragédia másnapján már színpadon állt, de fájdalma azóta sem múlt el. Bővebben.

Gelencsér Tímeáért odavannak a férfiak Dominikán

Az Exatlon Hungary műsorvezetőjére kollégái és az idegenek is felfigyelnek, ki visszafogottabban, ki kevésbé. Gelencsér Tímea udvarlóiról ebben a cikkben írnak.

150 ezres táska miatt magyarázkodik Jolly

Jolly, vagyis Tarcsi Zoltán új szerelme, Szuperák Barbara luxusajándéka miatt kényszerült mentegetőzésre. Részletek itt.

Détár Enikő elérzékenyülve mutatta meg születésnapi ajándékait

Eredetileg úgy gondolta, csak a hatvanadikat ünnepli, de a családja másként döntött. Détár Enikő egyetlen bánata, hogy édesanyja már nem lehet vele, róla és kapcsolatukról két gyönyörű írással emlékezett meg a jeles napon. Fotók és további részletek itt nézegethetők.

Majka: Olyan nekem, mint a húszéves feleség, eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Majka Boros Lajos új műsorában meglepő vallomással állt elő a televíziós terveiről. Bővebben.

Esztergályos Cecília kínai vakcinát kapott, és lelkesen kampányol mellette

A 78 éves, határozottan oltáspárti színésznő külön érvekkel támogatja a kínai vakcinát. Ha érdekel Esztergályos Cecília véleménye, akkor ezt a cikket olvasd el.

Gáspár Győző: A Mercike hízik, hízik, hízik. A farmernadrág nem jön össze. Mercike, mi lesz most?

Parádés párbeszéd zajlott le a döntő után a BeleValóVilág stúdiójában Győzike és VV Merci között. Néhány mondat az egész, mindenképpen megtekintésre érdemes. Íme.

Sáfrány Emese terhessége alatt sem változtat rendkívül szigorú étkezésén

Az egykori pornószínésznő kemény szabályok szerint táplálkozik. Ugyanakkor az orvosi vizsgálatok eredményei alátámasztják a döntését. Mit eszik Sáfrány Emese, és mit nem? Innen kiderül.

VV Vivi lett a győztes: Első célom anyukámnak segíteni anyagilag, aztán Robinak adnám a pénzt, amiben megegyeztünk

Majdnem feladta a játékot, végül ő lett a nyertes, és egyben 36 millió forinttal gazdagabb. VV Vivi tudatosan készült a győzelemre, és ebben édesanyján keresztül erősen motiválta a pénz. Az nlc.hu interjút készített vele, amelyben taktikájáról, terveiről, családja anyagi nehézségeiről, és a villában eltöltött időről mesélt. A teljes beszélgetés itt található.

Röviden ugyan, de mindenképpen szeretnénk megemlékezni Schumacher Vandáról is a VV-döntő kapcsán. Egészen pontosan a ruhájáról, amihez foghatót még a tévéképernyőn is ritkán látni. Fotó.

Lady Gaga kifizette a 150 millió forintot a nőnek, aki megtalálta elrabolt bulldogjait

Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for Turner

A két francia bulldogot az énekesnő kutyasétáltatójától lopták el egy fegyveres támadás során. Lady Gagaaz állatok gondozójáról sem feledkezett meg, a férfi családja neki hálálkodik, annak ellenére, hogy munka közben lőttek rá. Hogyan kerültek elő az kutyák, és mi történt az ügy többi szereplőjével? Katt ide a legfrissebb fejleményekért.

Ez is érdekelhet

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

képcím

Majka elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez