Módosított a vádon a bíróság: Pásztor Anna zaklatójának jóval súlyosabb bűncselekményért kell felelnie

A férfi határozottan állítja, hogy sosem bántaná az énekesnőt, akit elárasztott az üzeneteivel és fenyegetett.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-21 16:42

Fotó: YouTube/ TV2 Magyarország

Csütörtök reggel kilenckor megkezdték Pásztor Anna zaklatója, Jozef P. tárgyalását, amely nem várt fordulatot vett, ugyanis a bíróság súlyosbította a vádat – számolt be a Blikk. Az énekesnő pedig végül nem találkozott zaklatójával, mert csak videón keresztül kapcsolták a tárgyalóba a férfit.

A dunaszerdahelyi Jozef P. eleinte az interneten keresztül üldözte szerelmével az Anna and the Barbies énekesnőjét, rengeteg levelet küldött neki, majd tavaly augusztusban már a zenekar fővárosi koncertjén is megjelent, egy cipőjébe rejtett késsel. Az énekesnő szerint a férfi többek között azzal fenyegette, hogy egymás után öli meg hozzátartozóit. Mivel Pásztor Anna retteg a vádlottól, ezért a bíróság végül engedélyezte, hogy Jozef P.-t csak videóhívás segítségével kapcsolják a terembe, a Gyorskocsi utcai Bv.-intézet második emeleti helyiségéből. 

Nehéz fél év van mögöttem. Borzasztóan szomorú vagyok. Utoljára szeretném elmondani, hogy sem a múltban, sem a jövőben nem leszünk egy pár

– fogalmazott az énekesnő. A Blikk szerint Pásztor higgadtan viselkedett, a tárgyalásra barátai, párja és menedzsere is elkísérte.  

Az az egy biztos, hogy nem akartam bántani senkit, főleg nem egy nőt, egy édesanyát

– idézte az Index a vádlottat, aki azt is mondta, hogy “csak a jószándék és a szeretet vezérelt. Én nem a halálát kértem, hanem az életét”.

A késre és az elküldött üzenetek tartalmára való tekintettel a bíróság úgy döntött: emberölés előkészületére módosítják a Jozef P. elleni vádat, és az eljárás a Fővárosi Törvényszéken folytatódik.

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu7 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu8 órája

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu13 órája

Jelentős enyhülés kezdődik

koponyeg.hu14 órája

Bőven ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu15 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu15 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu16 órája

11 ország, ahol még mindig nincs koronavírus

napmintnap.com18 órája