Kiemelt Hírek 2018. augusztus 07.

Vérével írt üzenetet Pásztor Annának a beteges rajongója

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 07.
A Budapest Parkban tartott koncertre késsel érkező, megszállott férfi horror filmekbe illő módszerekkel fenygette az énekesnőt.

Újabb részletek derültek ki a Pásztor Anna ügyben, mint ismert, az énekesnőt a Budapest Parkban tartott koncertje alatt akarta egy férfi késsel megtámadni. Az Anna and the Barbies énekesét egy éven keresztül zaklatta a férfi, szerelmes levelekkel, majd fenyegetésekkel bombázta őt. A támadási kísérlet előtt is jelezte, szerelmét azzal fogja beteljesíteni, hogy megöli az énekesnőt és a zenekar összes többi tagját. Szerencsére a biztonsági személyzet megtalálta az illetőt, akit aztán 72 órára őrizetbe helyeztek.

Pásztor Anna most arról is mesélt a Borsonline-nak, hogy a férfi beteges fanatizmusa határtalan volt, 196 oldalnyi levele mellett sokszor fotókat küldött az énekesnőnek.

Ez az ember megvagdosta magát, összecsöpögtetett egy asztalt a saját vérével, és amivel megvágta magát, az valami konzervtető volt, arra volt ráírva, hogy „Kezdjetek el élni”

– mesélte Anna a Borsnak.

A férfit a 72 órás fogva tartása lejárta után “bűnismétlés veszélye” indokkal harminc nap előzetes letartóztatásba helyezték.

Keresés az oldalon