„Minden vágyunk, hogy Ricco ismét járjon” – Claudia lemondana ezért a nyereményéről is

Az X-Faktor győztesei a gyógyulásra fordítanák a kapott pénzt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-27 08:08

Először nyert együttes az X-Faktor magyarországi történetében. Szombatona szlovákiai duót, Riccot és Claudiát szavazták meg a nézők nyertesnek.

Egy luxusutazás, 10 millió forint a zenei karrierjük beindítására és továbbá egy évig havi egymillió forint készpénz a jutalmuk az első helyezésért.

„Minden vágyunk az, hogy Ricco ismét felálljon és járjon, mindent ennek rendelünk alá. Ha kell, akkor az összes pénzt erre költjük, én lemondok a részemről is. Mi egy család vagyunk, ezért nem is kérdés, hogy ez a helyes döntés – mesélte Claudia a Blikknek.

Korábban indultak a cseh-szlovák X-Faktorban, ott másodikok lettek és nagyon bíztak benne, hogy ezt az eredményt Magyarországon sikerül majd túlszárnyalniuk, de a döntőben kissé elbizonytalanodtak.

„Amikor ott álltunk, és arra vártunk, hogy ki lett a végső győztes, akkor azt éreztem, hogy nem a mi nevünket mondják majd. Ha így lett volna, abbahagyjuk, belefáradtunk már ebbe. Nehéz volt megint a döntőben állni, mert a cseh–szlovák X-Faktorban másodikok lettünk, előjöttek az emlékek, de most nagyon boldogok vagyunk.”

A 15 éves Serena Rigacci lett a második, Gulyás Roland pedig a harmadik. Roland akkor is sírt, amikor ő kiesett, majd Serena miatt is, úgy gondolja, kettejük közül kellett volna eldőlnie az első hely sorsa. Most viszont azért fog küzdeni, hogy igazi sztár legyen belőle. Serena viszont nem volt szomorú, úgy érzi, hogy még nagyon sok lehetősége lesz, számára most kezdődik az élet.

 

Forrás: Blikk

Címlapfotó: Facebook

Mai nap hírei

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu1 órája

11 ország, ahol még mindig nincs koronavírus

napmintnap.com6 órája

Híres párok, akik között nagy a korkülönbség: de őket ez kicsit sem érdekli

joy.hu7 órája

Mi történik 20 év után a napelemekkel?

alternativenergia.hu8 órája

A legegyszerűbb egytálétel, aminek képtelenség ellenállni: brassói hagyományosan

unilife.hu16 órája

Erősebb mellékhatások jelentkeztek az izraeli oltottaknál a második dózis után

168ora.hu17 órája

Még több hóesés, majd enyhülés jön a héten

agroinform.hu19 órája

Nem Ronaldo volt a Manchester United legjobb igazolása a klub BL-győztes védője szerint

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája