Kiemelt Hírek 2018. június 06.

Mi került ezen ennyibe? Amal Clooney félmillió dolláros esküvői szettje

Andi Kiemelt Hírek 2018. június 06.
Esküvőkön aranyszabály, hogy ne öltözzük túl a menyasszonyt. Amal Clooney-nak majdnem sikerült, ráadásul a királyi esküvőn.

Nem Meghan Markle volt az egyetlen, akinek egy vagyonba került a szettje esküvőjén.

A nemzetközi emberjogi ügyvéd volt a legjobban öltözött vendég, pedig a vendéglista igazán bővelkedett gazdag és stílusos személyekben. Amal egyedi, reá szabott, karakteres mustársárga ruháját az angol divatvilág koronázatlan királynője, Stella McCartney, míg a hozzá színben és stílusban tökéletesen illő kalapot és fátylat Stephen Jones tervezte.

Feltűnő megjelenését a ruhához illő, arany színű borítéktáskával egészítette ki.

(MTI/EPApool/Hugo Philpott)

A Comói-tó partján élő Amal természetesen olasz tervező cipőjében lépett be magabiztosan, sármos férje oldalán a Szent György-kápolnába.

Mindehhez Lorrainne E. Schwartznak, a sztárok és multimilliomosok ékszertervezőjének gyönyörű, csepp alakú fülbevalóját viselte, amit New York City leghíresebb üzletében, a Bergdorf Goodmanban és a londoni Harrodsban lehetett megtalálni.

A szett ára a New York Post szerint meghaladta a félmillió dollárt.

Amal, mi került ezen ennyibe?

A testre szabott ruhák nem olcsók Stella McCartney-nál, és a kalaposnál is több ezer dollárba kerülnek a karakteresebb darabok. Ám Clooney-né ünnepi megjelenésének ára a 17 karátos fülbevaló miatt fejezhető ki csillagászati összegben. Az ékszer önmagában kerül ennyibe, ennél több és szebb gyémántot csak a menyasszony viselt ezen a különleges napon.

 

 

 

Keresés az oldalon