Méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó. Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját! Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-05 13:32

iStock

Gyalázat: méteres gaz borítja a nemzet színészének sírját, már a fejfája is alig látszik

Megdöbbentő állapotok uralkodnak a Farkasréti temető művészparcellájában – állapította meg a Bors. A legmegrendítőbb látványt a 2014-ben el­hunyt Gera Zoltán sírja nyújtja. Ha érdekel, milyen állapotban van a nemzet színészének és még néhány „sorstársának” a nyughelye, olvasd el ezt a cikket.

Trükkös lépésre szánta el magát Pécsi Ildikó

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elege lett a művésznőnek abból, hogy a hatósági zárcsere ellenére unokája továbbra is a budai lakásban él.

Nem tudom, hogy Csabi ott lakik-e, vagy sem, azt akarom, legyen vége ennek az egésznek!

– mondta Pécsi Ildikó, akinek hosszú távú tervei is vannak a lakással, most azonban gyors megoldásra van szüksége, és reméli, hogy terve sikeres lesz. Ha érdekel, mihez folyamodik a színésznő, olvasd el az alábbi cikket.

Végre láthatjuk Ráskó Eszter kisbabáját!

Ráskó Eszter fél éve – egy tőle megszokott vicces bejegyezésben – jelentette be, hogy hamarosan anyai örömök elé néz. A humorista egy hónapja hozta világra a kislányát, akinek az édesapjáról ugyan semmit nem tudni, de legalább őt már láthatjuk Eszter közösségi oldalán.

Fura öltözéket választott Radics Gigi a Himnuszhoz

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnő a Hungaroringen lépett fel a hétvégén, ahol a Himnuszt adta elő. Az eseményre olyan ruhát választott, amit akár az esküvőjén is viselhetne. Az biztos, hogy a Forma1 Nagydíj nem az első három tippünk között volt, amikor megláttuk Radics Gigi friss fotóját. Alább te is megnézheted.

Jakupcsek Gabriella lánya gyönyörű kiskamasszá cseperedett

Jakupcsek Gabriella 46 éves volt, amikor világra jött a kislánya, Emma. A műsorvezető remek anyuka, sokat azonban nem posztol a lányáról, most mégis kivételt tett. A család éppen nyaral, így láthattuk a 10 éves Emmát édesanyja közösségi oldalán – meg kell mondanunk, gyönyörű kis hölggyé serdült.

Két év után először mutatkozott a nyilvánosság előtt Kevin Spacey

MTI/EPA/Jason Szenes

Egy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé. A múzeum a név közlése nélkül harangozta be a honlapján, hogy egy kétszeres Oscar-díjas személyiség olvas fel Tinti műveiből „egy ritka esti rendezvényen”. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadta a közönség Kevin Spacey fellépését, az alábbi cikkből megtudhatod.

Pintácsi Viki megmutatta új párját

Pintácsi Viktória már három váláson is túl van, nemrégiben azonban párra lelt, ráadásul nagylánya, Anka is mostanában esett szerelembe – írja a Blikk. A 48 éves, háromgyermekes énekesnő szerelme is szakmabeli, akiről most először láthatunk fotót.

Zimány Linda besokallt a sokszor sértő kritikáktól

Zimány Lindát olyan mélyen megviselik a kamaszkora óta történő bántások és kritikák, hogy pszichológus segítségére szorul – írja a Bors. A Miss Balaton szépségversenyt 2006-ban megnyert modell Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának felvételén árulta el, hogy évek óta pszichológushoz jár. Ha érdekel, milyen hatása van a modellre a lélekgyógyász, a lenti cikkből megtudhatod.

Mai nap hírei

Fantasztikus örömhírt jelentett be Szabó Zsófi - Úszik a boldogságban

femcafe.hu7 órája

„A kislányom temetésével álmodom, ha elalszom. Pedig nem tehetem, mert ő még mindig küzd, még mindig boldog”

wmn.hu9 órája

Pénteken csökken a benzin ára

f1vilag.hu12 órája

Gólyahír! 6 hónapig titkolta, ismét várandós a magyar énekesnő

femcafe.hu14 órája

Szupercellák is kialakulhatnak, másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu17 órája

Dobó Kata kislányáról posztolt, elolvadsz ha meglátod

femcafe.hu18 órája

Három csillagjegy, akik az év második felében nagy eséllyel meggazdagodnak

femcafe.hu19 órája

Idén nem okoz csalódást Medárd

kiderul.startlap.hu23 órája