Megtaláltuk Nárayt! Inkognitóban él új hazájában.

Vajna Tímea: Semmi sem olyan jó már, mint Andyvel volt. Se Cannes, se a kajálás. Karda Bea megmutatta magát bikiniben. Balzsay Károly másodszor is kigyógyult a rákból. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-07-31 13:23

Forrás: ATV

Náray Tamás már hónapok óta Spanyolországban él

Csak azt mondtam, a varrodámat felszámolom

– reagált az immár Barcelona közelében élő Náray Tamás az ATV kamerái előtt, amikor a róla megjelent korábbi hírekről volt szó. A beszélgetés során – amelyet erre a linkre kattintva nézhetsz meg videós vagy szöveges formában – a divattervező alaposan megindokolta a költözést, és azt is elmesélte, mivel foglalkozik új otthonában.

Vajna Tímea: Semmi sem olyan jó már, mint Andyvel volt. Se Cannes, se a kajálás.

Hétfőn gyorsan véget vetett a TV2 a várva várt Vajna Tímea interjúnak, de szerencsére annyira azért nem akarták megtépázni a nézők idegeit, és rögtön kedden leadták a folytatást. Az utóbbi időben a néhai kormánybiztos özvegye rendre utalásokat tesz anyagi gondjairól, de most végre tényleg kicsit részletesebben is feltárta, miert panaszkodik arról, hogy nincs pénze új ruhára, és nyaralni is csak akkor tud, ha kedvezményt kap.

Forrás: TV2

A szemmel láthatóan tényleg eléggé megtört Vajna Tímea ezen kívül azt is a nyilvánosság elé tárta, hogy mi történt férje halála napján, és vajon mi vezethetett a távozásához. A következő cikkben megnézheted az adást, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor gyorsan elolvashatod, miket mondott Vajnáné.

A bikiniben napozó 68 éves Karda Beát elnézve máris kevésbé félünk a nyugdíjas évektől

Azt erős túlzás lenne állítani, hogy nyugati sorstársaihoz hasonlóan a majdnem hetvenéves Karda Bea nem öregszik, az viszont vitathatatlan tény, hogy tisztes korához képest valószínűtlenül jól néz ki. Egy bikinis napozós fotón meg is mutatta mindenkinek, hogy neki aztán nincs mit szégyellnie.

“Nem volt könnyű” – Balzsay Károly másodszor is kigyógyult a rákból

Balzsay Károly először 2014-ben szembesült a halál szelével, amikor áttétes mirigyrákot diagnosztizáltak a testében. Felépülését követően decemberben ismét kórházba került, fél éven át egy steril szobában élt. A megpróbáltatásairól ő maga mesél a kövekező cikkben, ahol arra is fény derül, miért volt szükség a csíramentes környezetre.

Ambrus Attila kislányát egy kazah jurtában kereszteli meg a sámán

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Most már értem miért nem volt könnyű dolga a töröknek Sümegnél… De mi Annával biztosan betörünk! 🏰 #the_real_viszkis #attilavoltam #ambrusanna #cukika #kirandulunk #egyuttacsalad #sumeg #sumegivar

Ambrus Attila Kerámia (@the_real_viszkis) által megosztott bejegyzés,

A februárban világra jött Ambrus Anna hétvégére tervezett névadó ünnepségét igazából pont nem nevezhetnénk keresztelőnek, mert a nagy eseményen nagyjából minden lesz, csak feszület meg pap nem. Annának nincs oka szomorkodni, szerető szülei gondoskodtak számára egy kazah jurtáról, meg sámánról. A szertartás részleteiről a rablóból lett keramikus számol be kattintás után.

Gömöri András Máté megállíthatatlanul tör előre metamorfózisa csodálatos útján

Nem volt olyan régen, amikor még arról adtunk hírt, hogy Gömöri András Máté durván kigyúrta magát. Az Operettszínház művésze már épp kezdte felvenni a megszokott külsejét, a radikálisan lecsökkent testzsírszázalékának jó részét visszaszedte magára, amikor fogta magát, és megint egy durva változtatást eszközölt. Polyák Lilla férje egy fotóban tárta a világ elé az újabb nagy átalakulás eredményét.

Íme a Forbes listája a legértékesebb magyar hírességekről

Idén hatodjára készült el a Forbes magazin magyar kiadásának Legértékesebb celebek listája, amelyen az ismert embereket nagyjából annak alapján rangsorolják, hogy kinek a nevére ugrik a leginkább a tömeg. A különféle megjelenések, követőszámok alapján összeállított rangosrban az öreg motorosok mellett új szereplők is felbukkantak.

Harry herceg Jane Goodallnak elárulta, hány gyereket akar

Fotó: Kirsty Wigglesworth – WPA Pool/Getty Images

Harry herceg a közelmúltban már tartott egy közös előadást Dr. Jane Goodallal, most pedig meg is interjúvolta a csimpánzok királynőjét a szeptemberi brit Vogue számára, amit amúgy a neje vendégszerkeszt. A téma nyilván mi más lehetett volna, mint a természetvédelem, a beszélgetés mégis olyan fordulatot vett, hogy kiderült, hány gyerekre pályázik a herceg

Még július van, de Melania Trump már javában készíti a Fehér Ház karácsonyi dekorációját

Nehéz elképzelni, miként fogja felülmúlni önmagát Melania Trump, aki tavaly vérvörös fenyőkkel töltötte meg a Fehér Ház épületét. Ideje viszont bőven lesz rá, ugyanis az egykori modell már most nekifogott a decemberi pompa munkálatainak. Minderről fotókat és egyéb részleteket ebben a cikkben találsz.