Kiemelt Hírek 2019. június 13.

Megszólalt Hajdú Péter exe – elmondta, hogyan szakítottak

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2019. június 13.
Falatnyi bikiniben a Barátok közt színésznői, kikészült a NAV-döntéstől Gáspár Győző, Szabó Győző először mutatta meg a kisfiát. Bulvárösszefoglaló.

Hajdú Péter exe a szakításukról nyilatkozott

Újabb részletek derültek ki Hajdú Péter és 26 éves (volt) barátnője, Alföldy Anna szakításáról. A Blikk azóta megtudta, a műsorvezető és párja már két hete úgy döntött, hogy elválnak útjaik. De a szakítás körülményeiről is kiderült néhány izgalmas részlet, amiket ebből cikkből most te is megismerhetsz.

Kate Middleton ruhája csak a vállát hagyta szabadon, mégis erről beszél mindenki

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Kate Middleton szerdán este egy igazán gyönyörű ruhadarabban érkezett az Addiction Awareness Week gálájára. A gála fő témája egyébként a függőség és annak minden fázisa. A hercegnének szinte minden szettje elképesztően sikkes, azonban mi úgy gondoljuk, hogy ennyire még nem állt neki jól semmilyen ruha. A fotókért ide kattints.

 

Falatnyi bikiniben a Barátok közt színésznői

A Barátok közt csinos színésznői úgy mutatták meg magukat, mint még soha. Kardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, bikiniben pózoltak a fotós kamerája előtt. A felvételt itt nézheted meg.

Rezes Judit és Szabó Győző először mutatta meg a kisfiát

Boldoggá teszi őket, hogy bővült a család, ám egy színészpárnak sem fenékig tejfel az élete. Szabó Győző és Rezes Judit kisfia hangsúlyozottan tervezett baba volt, de a gyerekvállalással járó nehézségek őket sem kerülik el. Ha kíváncsi vagy, milyen gondokkal küzd nap, mint nap a művészpár, és ha szívesen megnéznéd a Gazsiról készült fotót, kattints az alábbi cikkre.

MTI Fotó: Kallos Bea

Győzike nem fogadja el a NAV döntését

Gáspár Győző padlóra került, amikor megtudta, hogy a NAV által 2017-ben lefoglalt családi ékszereket (nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket) hiába kérte vissza korábban, mert azokat elárverezik, így kicsi az esélye, hogy visszakerülnek hozzájuk. Ha érdekel, mennyiért kínálják licitre Győzikéék ékszereit, valamint azt is szeretnéd tudni, mit tervez a showman, olvasd el az alábbi cikket.

Kunovics Katinka elárulta, milyen módszerrel szabadult meg 50 kilótól

Kunovics Katinka állandó harcban állt a kilókkal. A Romantic énekesnője, hol nagyon lefogyott, hol meghízott. Most azonban közel a cél, pár kiló választja el az általa kitűzött álomsúlytól. Az énekesnő elárulta, hogyan sikerült úrrá lennie magán a kilókkal folytatott küzdelemben, valamint azt is, hogy mi a végső célja a fogyókúrában. Részletek és fotók ebben a cikkben.

Csonka Pici agydaganatra gyanakodott

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csonka Pici tavaly decemberben kezdte azt tapasztalni, hogy folyamatosan édes illatot érez. Bármit tett, és bárhova ment, az illat követte, legyen szó a lakásáról, a kocsijáról, sőt még a szingapúri vakációjára is elkísérte az illat. A színész-műsorvezető ekkor már a legrosszabbra gondolt, ezért elment egy MR-vizsgálatra. Ha érdekel, mi lett a vizsgálat eredménye, olvasd el az alábbi cikket.

Véget ért Kapócs Zsóka tortúrája

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, Kapócs Zsókának meggyűlt a baja egy építési vállalkozóval, aki a híresség pénzét ugyan elfogadta, a megbeszélt munkákat azonban már nem végezte el. A férfi több mint 7 millió forinttal tartozott a színésznőnek, aki egyre türelmetlenebbül várta a pénzét. Ha kíváncsi vagy, hogyan zárult az ügy, a lenti cikkből megtudhatod.

Keresés az oldalon