Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.

Megrendítő képek a halálos szolnoki tragédiáról

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.
Öttagú család szenvedett súlyos balesetet.

Egy ember meghalt, öten súlyosan, illetve életveszélyesen megsérültek péntek délelőtt Szolnoknál, a 4-es főút 95-ös kilométerénél, ahol két autó ütközött frontálisan – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI Fotó: Mészáros János

Szabó Zita tájékoztatása szerint a sérülteket mentőautó és két mentőhelikopter szállította kórházba. Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi több gépjármű előzésébe kezdett, de az előzést nem tudta időben befejezni és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival – közölte a szóvivő.

 

MTI Fotó: Mészáros János

A szabályosan haladó, külföldi rendszámú autóban egy öttagú család utazott. A sofőr a helyszínen meghalt, a család többi tagja – köztük három gyermek – súlyos, illetve életveszélyes sérüléseket szenvedett – mondta. Hozzátette, az előzést befejezni nem tudó, a járműben egyedül utazó sofőr súlyos sérülést szenvedett.

MTI Fotó: Mészáros János

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, mindkét irányból Tószeg irányába terelték el a járműveket – közölte a sajtószóvivő.

Keresés az oldalon