Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.

Janza Katának nagy fájdalmai vannak egy csúnya baleset miatt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 03.
Nagyon erős gyógyszereket szed, de még így is alig tudja tartani magát.

Nagy fájdalmak keserítik Janza Kata napjait, mióta egy csúnya baleset érte a színésznőt – tudta meg a Ripost. Janza felkéréseket is lemondott, és csak erős fájdalomcsillapítokkal tud lábra állni komoly hátsérülése miatt.

A művésznőt kedden érte a baleset egy baráti kerti partin, amikor Ricsi nevű kollégája megpróbálta bedobni őt a medencébe.

Egész éjszaka nem aludtam, olyan fájdalmaim vannak. Nagyon fáj a hátam, a gerincem mellett tiszta seb az egész, a jobb vállam is meghúzódott. Kedden este a kollégákkal tartottunk egy kisebb kerti partit. Jól éreztük magunkat, bolondoztunk, amikor az egyik kollégám felkapott, hogy bedobjon a medencébe. Még szóltak is neki, hogy vigyázzon, mert vizes a beton… A fiatalember megcsúszott, kiejtett a kezéből, én pedig ráestem a betonra, ami végigsúrolta a hátamat. Nagyon bevertem a derekamat, és ahogy önkéntelenül is megfeszültem, a vállam is megrándult. Most erős gyógyszereket szedek,(…) de nagyon nehezen tudom tartani magam

– árulta el a színésznő a lapnak az Apáca Show bemutatóján. Ricsinek azóta is bűntudata van, de egyébként ő is megsérült: az eset óta fáj a combja.

Keresés az oldalon