Megmutatta új párját Zsidró Tamás

Startlap - Startlap
Sőt, kifejezetten sokat beszélt róla a sztárfodrász. Bulvárösszefoglaló.

Zsidró Tamás újra szerelmes, megmutatta a párját

Zsidró Tamás legutóbb Várkonyi Andrea párja volt, két éve azonban semmit nem lehetett tudni a magánéletéről. A sztárfodrász nemrég azonban egy olyan fotót posztolt, amely miatt biztossá vált, hogy újra szerelmes. Íme.

Az első kép Bata Éva és Bereczki Zoli lányáról

Augusztusban egyéves lesz Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeke, ám a kis Flóráról szinte egyetlen fotót sem láthattak a rajongók. Most közzétettek egyet, de diszkréten, ahogyan az már megszokhatóvá vált az elmúlt évek során a közösségi oldalakon. Mutatjuk

A Konyhafőnök: világsztár tűnik fel a műsorban

Hosszú hetek izgalmakkal teli várakozása után most végre lehull a lepel arról, ki az a világsztár, aki elfogadta a meghívást. Egyetlen kattintásra vagy attól, hogy megtudd a nevét. Ide katt!

Törőcsik Mari nagy titkokat vitt a sírba

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nem egy olyan részlete volt az egyik legnagyobb magyar színésznő életének, amit hét lakat alatt tartott és nem osztott meg a közönséggel. A Story ezek közül gyűjtött össze hármat. Ha kíváncsi Törőcsik Mari titkaira, ide kattints.

Pénteken búcsúztatják Haumann Pétert

Pénteken vesznek végső búcsút Haumann Péter Kossuth-díjas színművésztől, a nemzet színészétől a budapesti Farkasréti temetőben. Részletek.

“Értelmetlen lenne az életem Lotti nélkül” – exkluzív interjú Hámori Gabriellával

Évi egy, maximum két bemutató az Örkény Színházban! Így szólt a fogadalma négy éve, amikor megszületett a lánya, Lotti. Ezt tartja is, viszont azóta két magyar filmben és egy BBC sorozatban vállalt főszerepet. Vajon hogyan egyezteti össze a családot és a munkát? Mindez kiderül a 24.hu podcastjából, amit ezen a linken találsz.

Berki Mazsi nem tudta elindítani a vállalkozását: kérdéses, hogy fog így talpraállni

Berki Mazsi igyekszik a férje halála után lelkileg megerősödni, és az adósságokat rendezni. Mint ismert, Berki Krisztián vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.Bővebben.

Mutatjuk, milyen lesz Ken babaként Ryan Gosling

Kell némi idő, hogy feldolgozzuk a Barbie-film miatt Ken babává változtatott Ryan Goslingot, akiről megérkezett az első hivatalos fotó. Ezen a linken megnézheted.

Erőss Zsolt özvegye újra férjhez megy

MTI Fotó: Kallos Bea

2013 májusában hunyt el Erőss Zsolt, az egyik leghíresebb magyar hegymászó. Az özvegy Sterczer Hilda nehezen tudott megbirkózni a férje halála körüli médiafelhajtással, így a gyászfolyamat is elhúzódott. Számára a gyerekei a legfontosabbak, de pár éve megérkezett az életébe az újabb szerelem, párjához pedig hamarosan hozzámegy. Bővebben

 

Címlapkép: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók