Kiemelt Hírek 2018. július 24.

Megmagyarázták, miért nem kell Király Gábornak 2Rule-ban védenie

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 24.
A kapusnak nem kell Mészáros Lőrinc márkájában játszania.

Király Gábor kivétel. Bár a Puskás Akadémia mellett a Diósgyőr és a Haladás is leváltotta szponzorát a 2Rule-ra, amelyet a Mészáros Lőrinc által alapított Magyar Sportmárka Zrt. gyárt, sokaknak feltűnt, hogy a 42 éves, 108-szoros magyar válogatott kapus nem állt be a sorba, és más márkájú nadrágban védett a hétvégi bajnokin.

Ezek után természetesen rengetegen elkezdtek aggódni Király Gábor miatt, elvégre hogy néz ki az, hogy egyedüliként ő nem viseli a felcsúti márkát.

Nos, a Haladás végül közleményben nyugtatott meg mindenkit, a kapus nem kerül emiatt bajba – írja a hvg.hu.

Válogatottsági rekorder kapusunk a klubbal kötött megállapodás alapján védhet a saját márkás melegítőalsójában. Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy száznyolcszoros válogatott kapusunk, Király Gábor – csakúgy, mint az előző sportszergyártó, az Adidas esetében – a klubbal kötött külön megállapodása alapján továbbra is saját márkás, legendás melegítőalsójában védhet. Ezzel kapcsolatban sem Király Gábor, sem pedig a Szombathelyi Haladás nem kíván többet hozzáfűzni

– írták.

Király Gábor tehát maradhat a K1rálysport nevű márkában. Más kérdés, hogy egyik márka sem hozott szerencsét, a szombathelyiek ugyanis 3–2-re kikaptak a Kispesttől az NB I 1. fordulójában. Igaz, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia is vereséget szenvedett az új szerelésben.

Keresés az oldalon