Ez a három halálos tragédia megelőzhető lett volna

Régen volt ilyen szombat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-22 15:21

Fotó: Thinkstock

Nagyon úgy néz ki, hogy a hidegfront és a viharos idő hatására sokszorozódtak meg a balesetek szombaton Magyarországon. Most felsoroljuk, hogy délután háromig mi is történt az utakon.

A Dunába esett egy férfi, kimentették

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a 39 éves budapesti férfi hajnalban esett a folyóba. A Duna gyors sodrása és a férfi zavart állapota megnehezítette a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreinek a mentést, ezért a járőrhajóból az egyik rendőr a vízbe ugrott, majd a partra úszott vele.

A férfit a mentők kórházba vitték.

Halálos baleset történt Bakonycsernye és Súr között

Árokba hajtott és fának ütközött egy kisbusz a 8208-as út Bakonycsernye és Súr közötti szakaszán, a balesetben egy ember meghalt.

Sipos Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy egy húsz év körüli nő hunyt el, ketten megsérültek. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a móri tűzoltók a járműben utazó három ember közül kettőt feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

Meghalt egy ember Sopronnál, balesetben

Fának ütközött egy kisteherautó szombaton Sopron és Ágfalva között; a balesetben egy ember meghalt – közölte a rendőrség. A police.hu-n olvasható közlemény szerint a járműben ketten utaztak, egyikük túlélte a balesetet, de súlyos sérüléseket szenvedett.

Halálos tragédia a Vas megyei Zsédeny közelében

Egy személygépkocsi kamionnal ütközött össze a 84-es számú főúton Zsédeny térségében szombat délelőtt, a balesetben ketten meghaltak – közölte honlapján a rendőrség.

A baleset a főút 75-ös kilométerszelvényében történt, a főutat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelik – írták a közleményben.

Baleset miatt lezárták a fővárosi Szilágyi Erzsébet fasort

Lezárták szombaton Budapesten a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasort, ahol összeütközött egy tűzoltóautó és három személygépkocsi – közölte a rendőrség.

A police.hu-ra feltett közlemény szerint a baleset a Szilágyi Erzsébet fasor és a Hargita utca kereszteződésénél történt. A forgalmat a környező utcákba terelik. A balesetben senki nem sérült meg.

Mai nap hírei

Milliós jutalmakat is osztottak a fővárosi önkormányzat tanácsadóinak

444.hu5 órája

Pelosi: „ténylegesen elvesztettük ártatlanságunkat”

demokrata.hu5 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu5 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu5 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu8 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu8 órája

Ha a zsebedben tartod a telefonod, már valószínű te is érezted ezt: a fantomrezgések

unilife.hu19 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu19 órája