Megható előadásban elhunyt édesapjával együtt mesélt Szabó Zsófi

Talán ez volt az egyetlen valóban szenzációs produkció a Szenzációs négyesben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-03 11:36

Fotó: RTL Klub

Vasárnap startolt el az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes. A csatorna saját fejlesztésű műsorában generációk versengenek egymással úgy, hogy tőlük szokatlan produkciókkal állnak színpadra.

Némelyik előadás igencsak szürreálisra sikeredett, láthattuk Oszvald Marikát pankrátorként vagy az Éjjel-Nappal Budapest Laliját egy szál minitörölközőben.

Talán egy olyan műsorszám volt, amiért érdemes volt a tévé elé ülni: ekkor Szabó Zsófi mondott mesét. A technika segítségével megoldották, hogy a 83 éves korában elhunyt édesapjával, Szabó Gyulával közösen legyen hallható a hangja, mely meghatotta a színésznőt magát és az előadást nézőket is.

„Apukám hangja volt hallható a színpadon, együtt mondtunk el egy mesét, egy különleges vetítési technikának köszönhetően. Magyarországon talán még nem is csináltak ilyet. Nehéz heteken vagyok túl, de nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy ezt átélhettem. Életem pillanata volt, örökre emlékezni fogok rá. Végig gombóc volt a torkomban, nem szerettem volna a színpadon sírni. Pedig nagyon nehéz volt, főleg, amikor néztem a produkciót megelőző kisfilmben a kivetítőn magunkat. Csodás érzés volt látni azt, ahogy játszik velem, és láttam a mozdulataiban magamat, ahogy most én játszom a kisfiammal, Mendellel – mondta a Blikknek Zsófi.

A zsűritagként szereplő Ráskó Eszter nem félt kimondani a véleményét: bárcsak mindig ilyen értékes dolgokat művelne Zsófi – amiben talán több volt a kritika, mint a dicséret. Még ítésztársa, Alföldi Róbert is elismerte, hogy ez beszólást „paraszt volt”.

 

Mai nap hírei

Hazahívják külföldről a szlovák orvosokat

szimpatika.hu5 órája

S.O.S ! Elloptak egy BUSA tárcsát, a nyomravezetőnek jutalom jár!

agroinform.hu7 órája

Hány vonal van a csuklódon? Tűpontos képet ad egészségedről, jövődről és sikereidről

femcafe.hu8 órája

Megfontolandó lehet egy újabb védekezési intézkedés

demokrata.hu11 órája

Élő koronavírussal vizsgálták a maszk hatékonyságát

hamuesgyemant.hu14 órája

Pénzt ad a régi mobilokért a Telenor

gsmring.hu16 órája

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

ezalenyeg.hu16 órája

Elgondolkodtató filmet keresel? Mutatunk 7-et, ami nagy hatással lesz rád

joy.hu18 órája