Kiemelt Hírek 2018. július 23.

Meghan Markle leendő sógornőjét testi sértés miatt letartóztatták

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 23.
Nem ez az első eset, hogy a nőt elviszi a rendőrség, és börtönbe zárja.

Meghan Markle leendő sógornőjét ismét rács mögé zárták, miután letartóztatták testi sértés miatt – írja a dailymail.co.uk.

Darlene Blountot, Meghan féltestvérének, Thomas Markle-nak a menyasszonyát idén már másodjára tartóztatták le bántalmazás miatt.

Eddig csak annyi derült ki a mostani ügyről, hogy péntek este családon belüli erőszak miatt hívták a rendőrséget ifjabb Thomas Markle és Darlene Blount házából, ahol a nőt letartóztatták.

Az eset nem sokkal az után történt, hogy Darlene Blount az otthonából hívta a rendőrséget szilveszter estéjén, és azt állította, hogy 51 éves párja nagyon furcsán viselkedik. Szerinte akkor Thomas sokat ivott, majd féltékenykedni kezdett. Darlene azt mondta a rendőrségnek, hogy nagyon fél a férfitől, hiszen “ő sokkal nagyobb nála”, és attól is tart, hogy Thomas mentálisan beteg.

Azonban a rendőrség nem hitte el Blount történetét, így a nőt zárták börtönbe két napra, ám végül nem emeltek vádat ellene.

Korábban is volt már hasonló esetük, ifjabb Thomas Markle-t 2016 januárjában azért tartóztatták le, mert részegen fegyvert fogott kedvesére.

Keresés az oldalon