Megdöbbentő, hogy mennyire bunkók tudnak lenni a vásárlók

Egy nevének elhallgatását kérő bolti eladó fakadt ki a Startlapnak.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-06 17:58

Fotó: thinkstockphotos.com

Amikor az ember bolti eladónak áll, fel kell készülnie arra, hogy türelme olykor próbára lesz téve. De arra senki nem számít, hogy olyan esetek is megtörténhetnek, amit sokan nem is gondolnának. Egy nevének elhallgatását kérő ruhabolti eladó számolt be egy-két történetről lapunknak.

“Azon már meg sem lepődünk, hogy tíz perccel a nyitás után a ruhák fele összetúrva hever egymáson. Ez valahol együtt jár a munkánkkal. Az sem meglepő, hogy óránként kapunk olyan telefonhívást, amikor köszönés nélkül érdeklődnek afelől, hogy van-e gumikacsa a ruhaboltban. Sőt, az is mindennapos, hogy az eladókkal üvölt egy-egy vevő amiatt, hogy az általa kinézett ruhából épp nincs megfelelő méret” – kezdett a sztorizgatásba a lány, aki azt is elmesélte, hogy vannak olyan vásárlók is, akik ruhakölcsönzőnek képzelik az üzletet, vagy például számla nélkül szeretnének ruhát visszacserélni.

“Szélsőséges esetben akadnak olyan helyzetek is, amik már sokkal nehezebben nyelhetőek le. Az még egy dolog, hogy például egy kisgyermekkel érkező család szó nélkül távozik azután, hogy a kicsi egy mozdulattal söpört le közel 30-40 pár cipőt a polcról. A legdurvább esetekben pisi foltokat vagy a gyermekük székletét, hányását hagyják maguk után a sorok között vagy az öltözőben, ráadásul olykor még a törlőkendőt is ott felejtik, úgy, mint egy-két hölgy a használt fehérneműjét” – mesélte.

Hogy nem egyedi eset ez a történet, az a Propeller.hu-n olvasható, 13 pontos listából is kiderül, itt egy eladó szedett össze jótanácsokat a vásárlóknak, de az insightmagazin.hu is összeállított egy gyorstalpalót a problémás vevőknek.

Persze a másik oldal sem olyan makulátlan, ezt parodizálta ki egy remek videóban Gálvölgyi János:

Következtetésként pedig levonhajtuk, hogy kellemetlen eset bárkivel előfordulhat, csak legyünk egy picit figyelmesebbek, mert az eladók is emberek.

Mai nap hírei

Szoktál 40 fokon mosni? Nem éri meg, óriási hibát követsz el

femcafe.hu10 órája

Bevásárlólista a koronavírus-járvány második hullámára – mit vegyünk és mit ne?

agroinform.hu11 órája

A dánok Zalában ismerkednek a magyar valósággal

konyvesmagazin.hu12 órája

Visszaállították a schengeni belső határon a határellenőrzést

demokrata.hu13 órája

Fekete-Győr: Polt Péter semmiképp sem maradhat főügyész a kormányváltás után

ezalenyeg.hu14 órája

Járvány: újabb kormányfői vizit, mozgósítás, a teszt beszerzési ára az ötezret sem éri el

szabadeuropa.hu14 órája

Sharon Stone elárulta, ki csókol a legjobban Hollywoodban

joy.hu18 órája

Megoldódott a minden reggel 7 órakor leálló internet rejtélye

napmintnap.com18 órája