Media1: Hajdú Péter tanácsadó lesz Vaszily Miklós mellett

Startlap - Startlap
Csoportos létszámleépítés jön a Life TV-nél és az Ozone TV-nél. Több ismert műsorvezetőt is menesztenek. Délelőtti hírösszefoglaló.

Media1: Hajdú Péter tanácsadó lesz Vaszily Miklós mellett

A Media1-nek Vaszily Miklós megerősítette a Blikk információját a Life TV és az Ozone TV csoportos létszámleépítéséről, arról, hogy felhagynak a jövőben a saját gyártású műsorok készítésével. Az elbocsátás az eddigi 40-45 fős létszámból mintegy 30 embert érint, köztük ismert műsorvezetőket. Róluk itt írnak. A szintén távozó Hajdú Péter állítólagos új pozíciójáról pedig ebben a cikkben olvashatsz.

Hőségriadó, vörös kód, 40 fok közeli forróság is lehet

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriasztás. A kormányzat pedig életbe léptette a vörös kódot is, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását. Részletek.

A heti időjárás-előrejelzésből az is kiderül, mikor tetőzik a hőség. Ha érdekel, ide kattints.

“A választók megüzenték: ébresztő!” – így értékelte Karácsony az időközi választás eredményeit

MTISzigetváry Zsolt

Csalódást keltő eredmény, kár lenne tagadni, nem is szabad és nincs is mit szépíteni ezen – így értékelte Karácsony Gergely a vasárnapi időközi választás eredményeit. Valóban sok helyen elsöprő Fidesz-győzelem született, ami pedig szintén aggasztó lehet az ellenzéknek, hogy több budapesti körzetet is behúzott a fideszes jelölt. Részletek.

Nem fizet az állami milliárdokkal megtolt gyár

A dolgozók tanácstalanok, a gyár körül, amelynek indulásánál Áder János és Palkovics László is bábáskodott, és amely milliárdos állami és uniós támogatást is kapott, az OLAF mellett a magyar hatóságok is vizsgálódnak. Melyik cégről van szó, és mióta nem kaptak fizetést a dolgozók?Innen megtudhatod.

Elkezdődött az utolsó fontos luhanszki város ostroma

Több mint száz év óta először fordult elő, hogy nem fizeti külföldi adósságait Oroszország; az Egyesült Államok fejlett rakétavédelmi rendszereket vásárol Ukrajnának; hétfőn Zelenszkij is felszólal a G7-csúcson. Az orosz-ukrán háború történései percről percre itt.

Nagy változás jön a plázákban, fizetőssé válhat egy szolgáltatás

Több üzletközpont tulajdonosa is rendkívül jó tapasztalatokról számolt be az intézkedés bevezetését követően. Melyik szolgáltatásért kell nagy valószínűséggel fizetnünk hamarosan az összes plázában?Innen kiderül.

Vadai Ágnes nem akar tűzijátékot, másra költené a pénzt

MTIBalogh Zoltán

Vadai Ágnes két mondattal reagált Facebook-oldalán arra, hogy idén is négynapos programsorozat lesz az államalapítás ünnepén, Európa legnagyobb tűzijátékával megspékelve. Az ellenzéki politikus véleményét ezen a linken olvashatod.

Az Aldi visszahívja egy termékét baktérium miatt

A diszkontlánc figyelmezteti vásárlóit, hogy az egyik szójaalapú érme fogyasztásra nem alkalmas. A pontos termékleírást itt találod.

Július 1-től több mint a duplájára emelkedik az egyik diákhitel kamata

A Diákhitel 2 és az egyszeri Diákhitel Plusz továbbra is kamatmentes marad, de van, ami drágul. Íme.

Feloszlatta a rendőrség az iszambuli Pride-ot

A török rendőrség vasárnap feloszlatta az isztambuli Pride-felvonulásra összegyűlt tömeget, több tucat embert letartóztatott, köztük újságírókat, feltehetően azért, hogy megakadályozzák őket az esemény rögzítésében. Bővebben.

 

Címlapkép: Schumy Csaba / Centrál Médiacsoport

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Putyin megerősítette, hogy indul a 2024-es oroszországi...

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...