Megbecsülték Palvin Barbara vagyonát

Startlap - Startlap
A ismert magyar topmodell már hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb a kifutók világában. Heti bulvárösszefoglaló.

Megbecsülték az egyik legszebb magyar modell vagyonát

Palvin Barbiról a külföldi bulvárlapok rendszeresen cikkeznek, főleg, hogy nemrég elindította internetes valóságshow-ját párjával, a színész Dylan Sprouse-szal, ami szintén óriási siker lett. Hogy mekkora vagyonra is tehetett szert azzal, hogy rengeteg világhírű magazinban látható modellként, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Blikk: Bochkor Gábor a magyar rádiózás történetének legnagyobb fizetését kapja

Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa

– állítja a szakma egyik, neve elhallgatását kérő alakja. Nem csupán Bochkor fizetéséről nyilatkozott, hanem arról is, hogy milyen egyéb, komoly igényeit elégítették ki a Retro Rádiónál. A témáról Bochkor Gábor is megszólaltBővebben.

Gáspár Laci koronavírusos

Fotó: Instagram/Gáspár Laci

Az énekes nem folytathatja az Álarcos énekes forgatását, de néhány részben még látható lesz. Állapotáról ebben a cikkben mesél, ahol az is kiderül, milyen intézkedéseket hozott az RTL Klub Gáspár fertőzése miatt.

Megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni gyereke, itt az első kép a babáról

Gianni alig pár órával ezelőtt számolt be a nagy hírről a közösségi oldalán egy tömör, de annál több információt tartalmazó helyzetjelentés, plusz egy elképesztően cuki fénykép formájábanÍme a bejegyzés.

Kiderült, miért szakíthattak igazából Curtisék: nagyon szomorú az indok

A pár több ismerőse nyilatkozott, akik egybehangzóan állítják: Curtis feleségénél, Krisztinél férje viselkedése miatt betelt a pohár, és ő döntött a különválás mellett. Elhatározása mögött egy roppant szomorú magyarázat áll. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Ákos idén is kapott 40 milliót a Szerencsejáték Zrt.-től, aztán ízléstelennek nevezte a zenészek “nyavalygását”

Csak most vették észre, de Kovács Ákos cége a tavalyi évhez hasonlóan idén is megkötötte 40 milliós szerződését a Szerencsejáték Zrt.-vel. Ez áprilisban történt, pár hónappal azt megelőzően, hogy Ákos kifejtette, milyen visszatetsző szerinte az előadóművészek nyafogása az elmaradt koncertek miatt. Részletek itt.

Gerendai elárulta, hogyan keresett már 20 évesen egy este alatt annyit, amiért apja hónapokig dolgozott

Fotó: Csanádi Márton/24.hu

Pályafutását plakátragasztóként kezdte, és amikor 1993-ban elindította a Sziget Fesztivált, Gerendai Károly még csak 22 éves volt. Később az egyik legismertebb magyar üzletemberré nőtte ki magát, övé a Michelin-csillagos Costes, a Budapest Park, de olyan kultikus helyek is a nevéhez fűződnek, mint az egykori Kultiplex Ferencvárosban. A Blikk golfautóba ült Gerendai Károllyal, és autós interjút készítettek a Lupa-tónál, ahol Gerendai strandot és sportcentrumot hozott létre pár évvel ezelőtt. A beszélgetésről videó készült, ami ide kattintva elérhető.

Berki Krisztián véleménye a párkapcsolaton belüli erőszakról: “Van olyan lány, aki ezt igényli”

A LifeTV-n kedden elindult Bréking rögtön erősen indított, de a szó rossz értelmében: Berki Krisztián nem igazán hagyta beszélni a másik műsorvezetőként ott ücsörgő Demcsák Zsuzsát. A hasonlóan kemény folytatás érdekében rögtön egy súlyos témát vettek elő a második adásban, és már ott érezni lehetett, hogy gond lesz, amikor Berki Krisztiánban az is kérdésként merült fel, miért nem képezi a kapcsolatokban előzetes megbeszélés tárgyát, hogy mi történjen, amennyiben valaki megüti a másikat. Videó és további részletek itt nézegethetők.

Blikk: Friderikusz Sándor visszatérhet a képernyőre

A napilap szerint Friderikusz az RTL-hez igazol, és alapos értesüléseik vannak arról is, milyen műsorban lesz majd láthatóBővebben.

Köllő Babett gigantikus melleit csak a szentlélek tartotta a ruhájában, kiakadtak a nézők

Plasztikai műtétje előtt Köllő Babett egészen konkrétan azt mondta, nincs más választása, orvosának muszáj nagyobb melleket beültetnie. A Sztárban sztár első adásában erősen úgy tűnt, Köllő végül megbirkózhatott ezzel a teherrel, mert egy, az ilyen műsoroktól is szokatlanul durván kivágott ruhában lépett színpadra, ami úgy festett, mintha bármelyik pillanatban szétpattanhatna feltűnően méretes új keblein. A nézők nem voltak mind elragadtatva a látványtól. Fotó, videó és további részletek a felszilikonozott Köllőről itt nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...