Mátrai Zsuzsa elmondta, hogyan bundázták meg a '68-as Táncdalfesztivált 

Startlap - Startlap
Ennek ellenére a régi énekesek között nem volt sértődés vagy irigykedés, amit Toldy Mária, Aradszky László, és Poór Péter is megerősített. Bulvárösszefoglaló.

Mátrai Zsuzsa elmondta, hogyan bundázták meg a ’68-as Táncdalfesztivált 

A korszak egyik legkedveltebb énekesnője, Mátrai Zsuzsa azt is hozzátette: a bunda ellenére nem volt sértődés. Az énekesek támogatták egymást, senki sem irigykedett, amit Toldy Mária, Aradszky László, és Poór Péter is megerősített. Az 1968-as Táncdalfesztiválon slágerek tömkelege született, méltatlan dolog lenne csak a csalásra emlékezni, így ebben a cikkben egyáltalán nem csak erről esik szó, és az esemény további, izgalmas pillanatait is felidézik.

Koronavírus-fertőzése miatt amputálni kell a fiatal színész, Nick Cordero lábát

A 41 éves Cordero március 31-én került kórházba Los Angelesben, lélegeztetőgépre került, naponta csak pár órát tölt ébren. Részletek itt.

Rogán Cecília máris megtalálta volna Antal utódját? Egy ismeretlen férfi kezét fogja az Instagramon, nehezen félreérthető módon

Rogán Cecília az utóbbi időben több olyan, gyanús felvételt közölt az Instagramján, amelyből nem igazán lehet másra következtetni, mint arra, hogy közeli kapcsolatba került egy férfival. A képeket itt nézegetheted.

Karanténinterjú készült Pumped Gabóval: Van, hogy a csajommal 50 ezer forintot iszunk el

Pumped Gabo a kijárási korlátozások óta sem hagyott fel az edzéssel, ezt már tudjuk, hiszen több ízben láthattuk, milyen kreatívan alkalmazza az otthoni tereptárgyakat a nagy súlyok helyett. És azt is tudjuk, hogy van egy csaja, akinek az arcát még nem láttuk, a fenekéből viszont annál többet. De most egy egész interjút adott Pumped Gabo, és például olyanokról mesélt, hogy miért nehéz neki a csajozás, miért nem tud spórolni így sem, miközben sehova se jár, milyen szigorú higiéniai szabályokat követ, sőt, azt is elárulta, hogy  akar-e családot. A beszélgetést erre a linkre kattintva tudod meghallgatni.

Arnold Schwarzenegger a szlovák köztársasági elnökön is túltesz: megvan a járvány eddigi legmenőbb maszkja

Foró: Michael Kovac/Getty Images for for J/P HRO Gala

Nem olyan régen még azt hittük, Zuzana Čaputovát nem lehet lekörözni a karanténdivatban: a szlovák köztársasági elnök minden egyes ruhájához külön-külön, színben passzoló maszkokat varratott magának, és ezzel egészen új szintre emelte a maszkdivatot. De aztán jött Arnold Schwarzenegger, és jó szokásához híven ismét fölényes győzelmet aratott a saját maszkjával. A vírusvédelmi ruhadarab gyártásra került, az eladási árat jótékony célra fordítják. Ha kíváncsi vagy a Terminátor maszkjára, akkor kattints ide.

A járvány a királynőt is térdre kényszeríti: II. Erzsébet 68 éves uralkodása alatt még sosem törték meg ezt a hagyományt, most mégis megteszik

A sajtó értesülései szerint a brit uralkodó olyan döntésre szánta el magát a koronavírus miatt, amire eddig még nem volt példa. Részletek itt.

“Egyszerre puffad a babtól a hasunk, és egyszerre serken a bajszunk” – Kovács András Péter 60 férfival üzente meg egy közös dalban a nőknek, hogy lelakottan is szeretik őket

Az vagy nekem, mint néninek a piac

– éneklik Kovács András Péterék, és hát ilyen szép vallomást ritkán hall az ember. Olyan meg, hogy ezt egyszerre hatvan férfi közölje, még soha nem volt. Így hát melegen ajánljuk a figyelmedbe ezt a klipet, ami egy szerelmes óda a nőkhöz, akik “fáradtnak, bezártnak és elhanyagoltnak” érzik magukat mostanság, hogy a négy fal közé szorultak.

Kovács András Péter magasságába kevéssé zeneértő fülünk számára ugyan ez a dal már nem jut el, de azért érdemes megemlíteni, hogy miközben itt nálunk megszületett a lenőtt hajú nők himnusza, a tengerentúlon az énekes nagyágyukat vetették beCéline DionLady GagaAndrea Bocelli és John Legend egy világhírű zongorista közreműködésével adta elő a The Prayer című dalt.

Dukai Regina megszólalt a fiújáról, merthogy van neki

A modell viszonylag csendben van a magánéletét illetően: legutóbb négy évvel ezelőtt hallhattunk a szerelmi életéről, ami akkor éppen Batik Bencét, egy nála tíz évvel fiatalabb focistát jelentett. Most sem akart beszélni, de mégis megtette. Részletek itt.

Csősz Boglárkának egy “titkos missziója” volt a luxusfeleséges sorozattal: a gazdagságával a fiatalságot akarja munkára inspirálni

Újraindult a Viasat Feleségek luxuskivitelben című sorozata, amelynek a legtehetősebb szereplője alighanem Csősz Boglárka. Neki sikerült a lehetetlen, és gyakorlatilag egy kacsalábon forgó palotában él helyi viszonylatban is irdatlanul vagyonosnak számító török férjével. Erre gondoljuk akkor, amikor elolvassuk vagy megnézzük ezt a beszélgetést, amelyben Csősz  S. Tóth Mártának mondja el sajátos narratíváját az anyagi helyzetével kapcsolatban.

Forrás: YouTube/ S. Toth Marta

És ha esetleg ennyi Csősz Bogi nem volt elég, akkor kattints ide, ahol megnézheted őt egy erotikus festményen, amely férjének készült ajándékba, 2500 euróért. Mert – mondja a házasságáról a luxusfeleség – “ami nekünk van, az egy elképesztő érték. És nem lehet jobban értékelni, minthogy akár kifizetek 2500 eurót egy festményért.”

Iszak Eszter végre posztolt egy fotót, amin úgy néz ki, mint egy normális ember, és emiatt majdhogynem elnézést kért

‘Az aki szép, az reggel is szép’ – mondja a dal, és Iszak Eszter legújabb, cuki kertészkedős fotói alapján arra jutottunk, hogy ezt biztos, hogy ő is teljesíti, mert így, a kócos copfjában, melegítőfelsőben, smink nélkül is csuklóból meg tudna nyerni egy kisebb szépségversenyt. Iszak ugyanakkor valamiért mégis úgy érezte, magyarázkodnia kell, amiért nem tokáig festékben, gondosan beállított pózban fotózkodott most az egyszer, miközben odakint amúgy tombol a járvány. Íme a bejegyzés.

Ez is érdekelhet

képcím

Kövér László: Az Európai Unió egy lehetetlen küldetés

képcím

Kálmán Olga lesz a DK frakciószóvivője

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...