Mátrai gázszivárgás: nem engedték ki az iskolából a gyerekeket

Startlap - Startlap
A hétfő esti visontai falugyűlésnek állítólag semmi köze nem volt a Mátrai Erőmű környezetszennyezési botrányához, de mégis arról volt szó. Hírösszefoglaló.

A polgármester náthás, ezért nem érezte a Mátrai Erőműből szivárgó szúrós szagot, de szerinte nincs is semmi baj

Hétfő este falugyűlést tartottak a Mátrai Erőmű melletti Visontán: a polgármester hangsúlyozta, hogy ez csak a szokásos éves gyűlés, de minden erejével azon volt, hogy megnyugtassa a lakosságot. Ezen kívül több új részlet derült ki az elmúlt napok történéseiről, valamint az is, hogy a falu anyagilag az erőműtől függ. A fórumról itt olvashatsz részletes beszámolót.

A foteljában ülve égett halálra egy kisújszállási férfi

A tragikus eset körülményeit erre a linkre kattintva ismerheted meg.

A kormány úgy véli, eldőlt, hogy lesz atlétikai vb és stadionépítés Budapesten

A beruházással kapcsolatban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozott kedden, ebből a cikkből megtudhatod, miket mondott.

Tudtad, hogy majdnem az összes magyar karácsonyfa egyetlen településről származik? Mutatjuk, mennyiért vehetsz majd idén fenyőfát

Már megkezdődött a karácsonyfáknak szánt fenyők kitermelése, amelyek zömét egyetlen községben nevelik. Ebben a cikkben érdekes információkat olvashatsz a fenyőtermelésről, valamint kiderül egy új piaci trend, és az is, mennyibe fog kerülni egy karácsonyfa az idén.

Stefano Bottoni: Nem indul el a vonat, nem lehet megcsináltatni egy jogosítványt, nem lesz, aki megműtsön, nem lesz matektanár. Akkor fog összeomlani az Orbán-rendszer

Az anyai ágon magyar származású Stefano Bottoni történész egy egész könyvet szentelt Orbán Viktornak “Orbán. Egy despota Európában” címmel. Bottoni szerint a magyar rendszer zsarnoki, de nem forradalomba fog belebukni, hanem “a valóságba remeghet bele csak”. Vele készített interjút a HVG.

A Mi Hazánk Mozgalom képviselője kalapáccsal leverte és a Dunába hajította az új kolodkó szobrot, és ezt az egészet videóra vette

Dr. Fülöp Erik nagyszabású akcióját közleményben indokolta a párt, amelyet a videóval együtt az alábbi cikkben találsz.

Orbán Viktor saját győzelmének titulálja Várhelyi Olivér biztosjelöltségét, pedig ez minden volt, csak ragyogyó diplomáciai manőver nem. Miért fogadta el az EP Várhelyit, és mit jelent mindez a jövőre nézve?

A kérdésre a választ ebben a cikkben fejtik ki.

A Sajtóklub szerint Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd politikusa “a bizonyíték arra, hogy aki megtanul magyarul, még nem lesz magyar”

Kocsis-Cake Olivio személye volt a fókuszban a Hír Tv Sajtóklub című műsorának hétfői adásában. A Párbeszéd politikusa annak köszönheti Huth Gergely, Bencsik András, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt megkülönböztető figyelmét, hogy a minap közölte: bevonná a szomszédos országokata trianoni békediktátum évfordulóján rendezett megemlékezésbeRészletek itt.

Egy tök jó új beállítás jön a Facebookra

Fotó: Illustration by Chris Jackson/Getty Images

Egy olyan funkciót vezetnek be a közösségi oldalon, ami sok kellemetlenségtől kímélhet meg. Ha kíváncsi vagy, mi az, akkor ezt a cikket olvasd el.

Óramű pontossággal érkezik idén a téli időjárás 

Az átlagosnál enyhébb és csapadékosabb november után komoly lehűléssel indít a december. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Új rendelet jelent meg az adóvisszatérítésről

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Kiderült, mi okozhatta a tüzet a Szent Imrében: egy beteg miatt...