Matolcsy tiszteletbeli doktori címet kapott - az az érdekes, hogy miért

Startlap - Startlap
Kiégett egy busz Budapesten, vizsgálat Hadházy aláírásgyűjtése miatt, kevesebbet kereshetnek a magyarok, mint ahogy a statisztika mutatja. Esti hírösszefoglaló.

Matolcsy tiszteletbeli doktori címet kapott

 A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének a Kaposvári Egyetem Szenátusa szerdán nyújtotta át az egyetem legmagasabb szintű elismerését. Az intézményben 15 éve indult meg az önálló közgazdászképzés az MBA hathatós támogatásával. 

Matolcsy mégsem emiatt kapta a doktori címet, hanem valami egészen másért – erről itt tudhatsz meg mindent.

Egy kevésbé ismert KRESZ-szabály, ami miatt keményen büntetik a magyar autósokat

Fotó: iStock

Az M3-ason végzett sebesség ellenőrzések tapasztalatai azt mutatják, hogy a magyar autósok nem nagyon ismernek egy bizonyos  közlekedési előírást, így két hét alatt sokuknak kellett kemény összegeket kifizetnie. Ha ide kattintasz, te is megtudhatod, hogy mire érdemes vigyázni, nehogy a pénztárcád bánja.

Így lángolt egy busz Budapesten

Kigyulladt a 137-es számú BKV busz Budapest III. kerületében, a Farkastorki út és a Királyhelmec utca kereszteződése közelében. A megdöbbentő balesetről itt nézhetsz meg egy, a helyszínen készült videót.

Úgy tűnik kevesebbet keres egy átlagos magyar, mint amennyiről a KSH írt

Fotó: iStock

A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASzSz) úgy döntött, hogy a NAV dokumentumai alapján utánanéz a Központi Statisztikai Hivatal átlagbérekről szóló, nyilvánossá tett adatainak. A meglepő különbségről ez a cikk számol be részletesen.

Vizsgálat indul Hadházy Ákos EU-ügyészségi aláírásgyűjtése miatt

A politikus már arról is nyilatkozott, hogy szerinte miért pont most történik vele mindez. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálja az ügyet, de hogy konkrétan miért, arról itt olvashatsz.

Mészáros öccse óriási összegben szerzett állami munkát

Fotó: Marjai János / 24.hu

Tavaly decemberben a Magyar Közút két közbeszerzési pályázatán is a a Pegazuson keresztül Mészáros János tulajdonában lévő bicskei Herceghalom Interat Zrt. futott be győztesként, de most is tarolterrefelé tudod megnézni, mennyire is tört fel az idén, pedig még szűk félév hátra van az évből.

Ez is érdekelhet

képcím

Havi nettó 400 ezer forintért keresnek börtönőröket Csengeren -...

képcím

Javult a gyermektelen, romlott a gyermekes háztartások...

képcím

Elszállt a költségvetés: 1100 milliárddal lesz nagyobb a hiány