Máté Kriszta és Kolosi Péter közös éveikről vallott: "Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk"

Közel három évtizede elválaszthatatlanok, fiatal korukban még laktak is együtt. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-29 13:47

Forrás: YouTube/Adam Renyi

Máté Kriszta és Kolosi Péter közös éveikről vallott: “Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk”

Máté Krisztina és Kolosi Péter még a Színház- és Filmművészeti Egyetemen ismerkedtek meg egymással, és azóta elválaszthatatlanok. Kolosi még egy időre be is költözött későbbi kolléganője lakásába, és az ismerőseik fogadásokat kötöttek arról, hogy vajon mikor házasodnak össze. Ebben a cikkben az immár 27 éve tartó szoros kapcsolatukról mesélnek.

45 kiló mínusz durva fogyókúra vagy kemény edzés nélkül: így fogyott le Jessica Simpson

Az amerikai énekesnő sokak emlékeiben még mindig forrónadrágot, csizmát és cowboykalapot, meg tökéletes idomokat visel, de valójában ez már évek óta a múlté, Simpson régóta küzd a súlyával. Harmadik gyereke születése után közel 108 kilóra hízott. Ekkor lépett be az életébe Harley Pasternak személyi edző, aki elhozta számára a fogyókúrázók szent grálját: úgy olvasztott le Jessica Simpsonról 45 kilót, hogy ehhez se komoly edzésre, se pedig különösebb fogyókúrára nem volt szükség. A módszeréről az alábbi cikkben olvashatsz.

 

Oszvald Marika, Kállay Bori és Lehoczky Zsuzsa annyira féltékenyek egymásra, hogy nem lehet őket együtt színpadra engedni

Ez 2015-ben vált tagadhatatlanul nyilvánvalóvá, amikor a Csínom Palkó próbái során kirobbant a hosszú múltra visszatekintő feszültség. A BEST magazin szerint annyira komoly a három nő közötti rivalizálás, hogy Kállay Bori ezért maradt inkább vidéken. Minderről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hajdú Péter reagált Szulák Andrea írására: Nem ez és nem így történt

Csütörtökön derült ki, hogy a LifeTV új vezérigazgatója, Hajdú Péter elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát. Szulák a közösségi oldalán közölte: “Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai” miatt úgy döntött, távozik a csatornától. Erre válaszolt most Hajdú Péter, valamint az ügy másik érintettje, Várkonyi Andrea is nyilatkozott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Elhunyt Weisz György, Rachel Weisz magyar édesapja, akinek sokan az életüket köszönhetik

Fotó: Brian de Rivera Simon/Getty Images

A világhírű amerikai színésznő édesapja 1938-ban menekült Angliába a nácik elől. Új hazájában nagyon jelentős sikereket ért el mérnökként orvosi műszerek fejlesztésében.

 

Dallos Bogi édesanyját mindannyian irigyelhetjük: ilyen fiatalos anyukát se látunk gyakran

Az énekesnő Puskás Petivel közösen szigorúan tartotta a karantént, így csak a napokban tudta meglátogatni Győrben élő családját. De ha már ott volt, gyorsan fotózkodott egyet édesanyjával, és a képek láttán két dolog tűnik fel: egyrészt az, hogy nagyon hasonlítanak, másrészt pedig az, hogy Dallos Bogi anyja elképesztően jól néz ki. Íme a fotók.

Judy meg van győződve róla, hogy szellemek kísértették a családját, akiket Szűz Mária tisztító energiájával űztek el

A 45 éves énekesnő állítja: férjével és pár hónapos kislányukkal egy szellemtanyára költöztek, ahová Szűz Mária tisztító energiáját kellett segítségül hívniuk. Sőt: Judy férjének, Balázsnak azért fájt a háta, mert egy 18 éves lány szellemét cipelte. Részletek itt.

Arnold Schwarzenegger videón mutatta meg, hogy 73 éve ellenére milyen keményen edz, és ráadásul a szamarával közösen

Kalifornia egykori kormányzója finoman szólva nem egy átlagos öregember: annak ellenére, hogy júliusban már 73 éves lesz, úgy gyúr, hogy azt sok fiatal is megirigyelhetné. És ami a legjobb az egészben, hogy egy különleges személyi edzője van: Lulu, a szamár gondosan figyeli gazdája mozdulatait. Erről van egy remek videó, amit itt tudsz megnézni.

Hódi Pamela exe szerint nem végleges a szakítás, csak egy leckét kaptak istentől

Tóth Bence tavaly szemtemberben kérte meg Hódi Pamela kezét, majd az esküvőt a koronavírus miatt halasztották, aztán a minap a menyasszonyjelölt bejelentette az eljegyzés felbontását. Hódi szerint “a haverok” fontosabbak lettek Tóth számára mint ő, a focista viszont másként magyarázza a szakítást, és nem adta fel a reményt. Ha kíváncsi vagy Tóth Bence szavaira, akkor itt folytasd az olvasást.

Kylie Minogue születésnapja alkalmából előhúzott egy iszonyú cuki gyerekkori fotót magáról

Fotó: Brendon Thorne/Singapore GP via Getty Images

Kylie Minogue csütörtökön ünnepelte 52. születésnapját, ennek alkalmából egy régi fényképpel nosztalgiázott. Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki az énekesnő kicsi gyerekként, befont hajjal, kalapban, és jókora résekkel a fogai között, akkor erre a linkre kattints.

Mai nap hírei

Különleges mobilok jöhetnek a Samsungtól

gsmring.hu8 órája

Mikor és kinek lehet hasznos a nappali szundítás?

szimpatika.hu11 órája

Ördög Nóra 12 éve szerelmes a férjébe

eletforma.hu12 órája

Egy lány kipróbálta: 3 hónapig nem evett cukrot, tejterméket és glutént – ez lett az eredmény

joy.hu13 órája

A Bahreini Nagydíj rajtrácsa

formula.hu16 órája

Demeter Szilárd eltörölte a nyelvet, amikor egyenlőségjelet tett Európa és Hitler birodalma közé

konyvesmagazin.hu16 órája

Elhunyt 156 koronavírusos beteg hazánkban

demokrata.hu18 órája

Rovarirtó a mézben!

agraragazat.hu19 órája