Marsi Anikó az eljegyzése körüli felhajtásról: "Ez gusztustalan"

Startlap - Startlap
Orosz Barbara igyekezett csitítani a hangulatot, de Marsi Anikó még azt is nehezményezte, miért beszélnek az ő korában lánykérésről. Bulvárösszefoglaló.

Marsi Anikó az eljegyzése körüli felhajtásról: “Ez gusztustalan”

Marsi csatornája reggeli műsorában fakadt ki, amiért párja, Gábor, aki “egy szerelmes férfi, de nem közszereplő”, nem volt felkészülve a reakcióra, ami érkezett, miután naivan kiposztolt egy képet “gyönyörű menyasszonyáról”. Marsi Anikó azon is felkapta a vizet, hogy miért beszélnek lánykérésről az ő korában, és közben Orosz Barbara igyekezett visszafogni a hangulatot. Videó.

Polgár Tünde a fiáról: “Az anyagi helyzetünk miatt nem olyan könnyű neki ismerkedni”

A Polgár házaspár 20 éves fiuk, Dani szerelmi életéről mondták el véleményüket, amiből az is kiderült, hogy a lányok félnek Polgár Tündétől és Polgár Árpádtól. Minden valószínűség szerint az, hogy a témáról már a Fókusznak is interjút adtak, nem fogja csökkenteni a Dani iránt érdeklődő lelkes nők szorongását. Főleg, hogy Polgár Árpád teljesen nyíltan biztatta arra fiát, hogy minél több nővel ismerkedjen meg közelebbről, egymás után. Bővebben.

Tóth Gabit elárasztották a levelek a bébiszitteres cikke után

Az énekesnő a közelmúltban írta meg szokásos, kormányzati blogoldalán, hogy milyen – szerinte elképesztő – kérésekkel találkozott, amikor segítséget keresett Hannaróza mellé. A dadusok óradíját is nehezményező Tóth panaszáradatának hála megérkezett a tökéletes alkalmazott, és van rá esély, hogy mások is munkára találhatnak a levélírók közül. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Lékai-Kiss Ramóna: Amikor megláttam Erikát a 90-60-90-es méreteivel, frászt kaptam

Izgalmas emlékeket idézett fel a Barátok közt egykori Zsófija a sorozat forgatásának éveiből, megtudhattuk ugyanis, hogy nagyon kiakadt, amikor Szabó Erika és Som-Balogh Edina is a stáb részévé váltak. Amikor a rendező megkérte arra, hogy fogadja be egy éjszakára Szabó Erikát, egyenesen “kiborult”, aztán az események váratlan fordulatot vettek. Bővebben.

Különleges szerenáddal köszöntötték 9. születésnapján György herceget

Eamonn McCormack – UEFA/UEFA via Getty Images

Erzsébet királynő dédunokájának a híres ír gárda tagjai játszottak el Buckingham-palota előtt egy dalt, amelyet mindenki jól ismer. És születésnap lévén természetesen a szokásos éves György-portré is elkészült, amelyet mint mindig, idén is Katalin hercegné fényképezett. Videó.

Nádai Anikó otthonról szelfizett újszülött kisfiával

A pici kedd reggel született meg, és végül mégsem a rég beharangozott, népmesébe illő Hajmásy Péter Pál nevet kapta.

A legcsodálatosabb érzés a világon

– olvasható Nádai legfrissebb fényképe mellett.

Szinetár Dóra smink nélküli címlapfotójáról: “Nekem a jó Isten adott egy viszonylag szabályos arcot”

Olyan jó lenne, ha a nők visszakapnák azt a fajta önérzetüket, hogy ez egy csodálatos dolog, ha az egyre ember idősebb, mert ez azt jelenti, hogy egyre több mindent élt meg

– fogalmazott Szinetár, aki egy bulvárlap felkérésére szerepelt természetes külsővel a borítón. Szinetár tisztában van vele, hogy ő “jól” öregszik, de azért neki sem volt egyszerű megmutatni pőre arcát, bikinis fotózást retus nélkül viszont már nem biztos, hogy bevállalna. Szinetár Dóra fontos gondolatokat mondott ki az öregedésről, a vele készült rövid interjú itt látható.

Baukó Éva a visszavonuláson gondolkozik

Bocsánatot kért Sáfrány Emesétől, akit a hírhedt ayahuasca-szeánszot követően éles kritikákkal illetett – míg VV Anett mellett kiállt -, egyúttal megragadta az alkalmat arra, hogy jelezze, az esetből levonható tanulság a médiaszereplése végét jelentheti. Akinek hiányozna Baukó Éva, vagy netán kíváncsi a nagy konfliktusra Aleskával, kattintson.

Kovács Ákos: Néha azért bántanak, amit jól csinálok

Több mint fél órán át taglalta életművét Kovács Ákos a YouTube-on, amelynek során szüleiről annyit mondott, “egy nő volt az édesanyám és egy férfi volt az édesapám”, művészi lehetőségeit egy “csodának” nevezte, és a siker értelmezése kapcsán egészen Jézusig jutott, de itt már elcsuklott a hangja. Íme a felvétel, illetve a türelmetlenek számára a legjobb Ákos-idézetek.

Híres apák, akik egyedül nevelték fel gyermekeiket

TM/NHL/GC Images

Liam Neeson nem csak az Igazából szerelem című romantikus vígjátékban, hanem a való életben is megözvegyült, Pierce Brosnan szintén, Nicolas Cage pedig maga kért teljes felügyeleti jogot exbarátnőjétől, amikor megszületett közös fiuk. Erre a linkre kattintva róluk, és még néhány más hasonló történetről olvashatsz a tengerentúli hírességek világából.

(Címlapkép: TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...