Tóth Gabi kiakadt a bébiszitter óradíján: "Nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért"

Startlap - Startlap
"Én most spórolok" - jelentette ki Tóth Gabi, aki egyelőre nem talált megfelelő segítséget Hannaróza mellé. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi kiakadt a bébiszitter óradíján: “Nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért”

Az énekesnő ismét a kormányzati Családbarát Magyarország Központ oldalán osztotta meg magánélete rejtelmeit. Tóth Gabi hosszú írásában alapos beszámolót adott arról, mivel borzolták a jelentkezők a kedélyeit, majd kifejtette, “hétköznapi életet” élnek, korántsem olyan színvonalon, mint ahogyan azt egyesek gondolják. Részletek.

Lakatos Márk is megszólalt a kata-törvényről

A műsorvezető roppant sajátos stílusban, Orbán Viktorra “apuként” utalva reagált a kormány által rohamtempóban átnyomni igyekezett szigorításon, amelynek köszönhetően kisadózók százezrei kerültek nehéz helyzetbe. Íme.

Király Linda kiakadt a magyar építőipar helyzetén: “Nem érdekel, én akkor is beköltözöm”

Király komoly átalakításban van, még a falakat is szeretné áthelyeztetni új lakásában, a szakemberek és az építőanyagok hiánya azonban bizony még őt is megakadályozza abban, hogy álomotthonában tölthesse a születésnapját. Király Linda arról, hogy a felújítási költségek is az egekbe szöktek, nem ejtett szót. Bővebben.

Kulcsár Edina szerint G.w.M. “viccesen reagált” a szállodai dolgozónak, amikor azt mondta, “a rák egye ki a szemedet”

Az esetről videó készült, mivel G.w.M. élő közvetítést adott éppen, amikor a hotel munkatársa odalépett hozzájuk, és megkérte őket, halkítsák le a zenét. Kulcsár közölte, párja csak kimondja, amit gondol, és ő ezt “bírja”. Bővebben.

Mindeközben Kulcsár Edina egy másik témáról is nyilatkozott, ami nem először merül fel. A modellt gyakran vélik cigány származásúnak, ennek kapcsán elmesélte, hogyan cigányozták le gyerekként, és elárulta, mi az igazság a kérdésről. További információkért katt ide.

Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak: itt vannak az első képek

RB/Bauer-Griffin/GC Images

A két világsztár, akik húsz évvel ezelőtt egyszer már jegyben jártak, egy Las Vegas-i kápolnában mondták ki a boldogító igent, miután türelmesen kivárták a sorukat, ugyanis előttük még négy pár állt oltár elé. Az ara egy régi filmes kellékruhát viselt, a vőlegény meg egy, a szekrényből gyorsan előhúzott zakót, és Jennifer Lopez úgy fogalmazott:

ez volt a lehető legjobb esküvő, amit csak el tudok képzelni.

Fotók.

Mucsi Zoltán elárulta, mennyi lesz a nyugdíja: “Ez nem túl sok pénz”

A Jászai Mari-díjas színész ősszel megy nyugdíjba, de kénytelen lesz folytatni a munkát, hogy meg tudjon élni. Bővebben.

Még mindig kapni lehet a boltokban Diana hercegné kedvenc illatát

Az 1997-ben elhunyt walesi hercegné állítólag sosem ment el otthonról parfüm nélkül, és mindig ugyanazt a jellemző, egyedi és elegáns illatot viselte. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Victoria Beckham megmutatta kislányát: a 11 éves Harper kiköpött anyukája

David Beckham és felesége legkisebb gyermeke anyukája Versace blúzában pózolt a tükör előtt, amelyben aztán Victoria Beckham is megmutatta magát. A már nem is olyan kicsi Harper nagyon hasonlít szüleire, de főleg a büszke mamára. Galéria.

Emilia Clarke: Az agyam egy része nem működik

A Trónok harca aneurizmával diagnosztizált, több műtéten átesett színésznője azt mondja, az is figyelemreméltó, hogy egyáltalán képes beszélni, akkora terület hiányzik az agyából.

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner

Én azon nagyon, nagyon, nagyon apró kissebséghez tartozom, akik túlélték ezt.

Emilia Clarke a BBC-nek adott interjút, amelynek során őszintén és rendkívüli derűvel nyilatkozott betegségéről. Videó és további részletek itt.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...