Már egyáltalán nem értékelhető a Gundel a Facebookon

Sőt, a legnagyobb utazási portálon sem.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-10 18:54

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Hétfőn nyílt meg  a Gundel által üzemeltetett konyha a Miniszterelnökségen, és egyből a címlapokra került hihetetlen alacsony áraival. 

Az internet népe pedig szinte azonnal elárasztotta a patinás étterem Facebook-oldalát, olyan kommentcunamit indítva, ami a magyar net történetében is csak ritkán tapasztalható.

Ennek hatására pedig rekordsebességgel megindult a Gundel közösségi felületén annak leértékelése, ami mára egyszerűen leállt, mivel a minősítés lehetősége teljes egészében eltűnt az oldalról – szúrta ki az Index.hu.

Ezzel párhuzamosan a világ legnagyobb utazási portálján, a TripAdvisoron sem lehet már a Gundelt értékelni – olyannyira, hogy a legutolsó magyar vélemény tavaly augusztusi – , bár itt legalább magyarázatra bukkanhattak az érdeklődők:

A közelmúlt egy jelentős médiavisszhangot kiváltó eseménye miatt rengeteg, nem személyes tapasztalatról beszámoló értékelés érkezett be; ezért a profil esetében átmenetileg felfüggesztettük az új értékelések megjelenítését. Amennyiben szeretné megosztani személyes tapasztalatait ezzel a vendéglátóhellyel kapcsolatban, kérjük, látogasson vissza később. Örömmel várjuk értékelését!

Az Index kérdésére a Gundelnél úgy nyilatkoztak, hogy mindkét világcég saját hatáskörében döntött így, a nagyszámú nem személyes tapasztalatról szóló értékelések miatt. Úgy tudják, körülbelül két hétig nem lesz értékelhető éttermük az oldalakon.

Címkék:

Facebook Gundel

Mai nap hírei

Pécsen megjelent a tigrisszúnyog – komoly kockázatot jelent

agroinform.hu2 órája

Tessék megijedni, Európában újra regisztráltak madárinfluenzás eseteket

agraragazat.hu6 órája

Az EMUI 11 után már a HarmonyOS jöhet a Huawei mobilokra

gsmring.hu6 órája

Zágrábban minden harmadik Covid-teszt pozitív lett

szimpatika.hu7 órája

A 2017-es vizes VB-n nem csak szórták a pénzt, hanem a haverok zsebébe tömték

ezalenyeg.hu7 órája

Ötven muszlim fiatal berontott egy bécsi templomba

demokrata.hu18 órája

Vezet a Samsung, a Xiaomi megelőzte az Apple-t

itbusiness.hu19 órája

Veréb etetése: mivel etessük a kis madarakat?

haziallat.hu19 órája