Majka abbahagyja a tévézést: "Szeretnék valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet"

Startlap - Startlap
Betegségnaplójának legfrissebb részében jelentette be, hogy ha távozik a kórházból, szeretné alapjaiban átalakítani karrierjét. Bulvárösszefoglaló.

Majka abbahagyja a tévézést: “Szeretnék valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet”

Betegségnaplójának legfrissebb részében jelentette be, hogy ha távozik a kórházból, szeretné alapjaiban átalakítani karrierjét. Majka arról is tájékoztatott, hogy érzi magát, plusz laboreredményeiről is beszámolt, az orvosok szerint ugyanis ez a betegség szempontjából egy sokkal fontosabb mutató. Katt ide a videóért.

Elhunyt Benkő László

Az Omega együttes alapítója 77 éves korában távozott az élők sorából. Benkő László halála körülményeiről ebben a cikkben írnak.

II. Erzsébet unokanővéreit titokban elmegyógyintézetbe zárták

Fotó: Mary McCartney/Her Majesty Queen Elizabeth II via Getty Images

A lányokat évtizedeken át halottnak hitte a nyilvánosság. Saját anyjukon kívül senki sem látogatta őket. Az anyakirályné például, aki amúgy haláláig egy fogyatékosokat segítő alapítvány védnöke volt, csak pénzt küldött csokira. A történet, ami még Diana sztorijánál is keserűbb és botrányosabb, a brit királyi család életét feldolgozó The Crown című sorozat új évada miatt merült fel. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Görög Zita: Sosem éreztem a szépségem elégnek

A modell kiposztolta egy fénykép utólagosan retusált, illetve eredeti verzióját, és elmesélte, milyen út vezetett odáig, hogy most, 40 évesen “kissé megfakulva, tökéletlenül” végre jól érzi magát a bőrében. Íme a bejegyzés.

Megvan a Farm VIP első kiesője

A Farm VIP párbajában Sydney van den Bosch és Sebők Vili csapott össze egymással, az első játékos kiesését sokan megkönnyebbüléssel fogadták. Videó és további részletek itt.

Még csak november közepe van, de Erdélyi Mónikáék már a feldíszített karácsonyfa árnyékában sütik a mézeskalácsokat

Eláruljuk, hogy igazából a saját időszámításukhoz képest Erdélyi és lánya, Molli több napos késésben vannak már. Erre a linkre kattintva megtalálod videójukat, amelyben beavatnak a süti sütés és a díszítés rejtelmeibe, természetesen rénszarvasos pulóverbe bújva.

Idén is megválasztották a legszexibb férfit, meglepő eredménnyel

Az 1985-ös legszexibb férfi. (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

A People magazin által 1985 óta minden évben kiosztott címet a legelső évben Mel Gibson kapta, majd olyan nevek követték őt a sorban, mint Brad Pitt, Tom Cruise, George Clooney, Jude Law, Matthew Mcconaughey, David Beckham, vagy Johhny Depp. Szerintünk az idei győztes személye kicsit váratlan. Kíváncsi vagy, kiről van szó? Innen kiderül.

‘És ha nem jött annyira be??? Nem olyan, mint a képeken?? Kerülgetés másnap reggelig” – Pumped Gabo kicsit eltört a kijárási tilalomtól

Tanulságos írást osztott meg közösségi oldalán Pumped Gabo. Gyúrós hírességünk szokásosan mulatságos tálalásban vezet fel nagyon is valós problémákat a “gyúrós reggeli” megszerzésének nehézségéről, véletlenül elhúzódott délutáni alvásról, no és persze a “barátnőzés” új kihívásairól. Pumped írását itt olvashatod el.

Szögeczki Ági: Azt nehéz elfogadnom, hogy nagy családra vágytam és reméltem, hogy ilyen idős koromra már több gyerek szaladgál majd mellettem

Az anyaságtól lenyugodott, de a szíve most is ugyanolyan harcias ha igazságtalanságokról van szó, mint amilyen a Való Világ idején volt, 16 évvel ezelőtt. Az idő múlása nem zavarja, hiába lépett be a negyvenesek közé, azonban arról, hogy egyedül él kisfiával, keserűen beszél. Ebben a cikkben egy interjút találsz Szögeczki Ágival, amelyben életéről, kisfiáról és a párkeresés nehézségeiről nyilatkozik.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...