Magyar Péter a Nemzetbiztonsági Bizottság ellenzéki elnökével találkozott

Startlap - Startlap
Magyar Péter a hétfői napot Gál Andrásnál, a bicskei áldozatokat ügyvédjénél kezdte, utána pedig Sas Zoltánnal egyeztetett, aki az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnöke.

Magyar Péter közel egy hete adott egy hosszabb interjút a Partizánnak a botrányos kegyelmi kérvénnyel kapcsolatban, azóta pedig nem telik el nap, hogy ne keltse fel az érdeklődést valamilyen üggyel kapcsolatban.

Jutott a hét végére is mondanivalója, így még Orbán Viktor évértékelője előtt érdeklődött posztjában a miniszterelnöktől egy meg nem nevezett kormánytag iránt, aki szerinte súlyos korrupciós botrányba keveredett. 

Aztán hétfőn Gál András ügyvédnél kezdte a napot, aki a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának áldozatait védte. Pár órával később viszont egy olyan bejegyzést posztolt Facebook-oldalán Magyar, amelyen Sas Zoltánnal, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnökével volt látható egyeztetés közben.

 
A jobbikos Sas vasárnap az ATV-ben arról beszélt, hogy Magyar a Partizánnak adott interjújában jogászként megfelelő óvatossággal fogalmazott – írja a Telex.

Mondatonként nézték át kijelentéseit, amelyek között számos kifejezetten súlyos állítás is volt. Sas szerint több kommunikációra van szükség Magyarral, ami a bejegyzés szerint most meg is történhetett. 

A bizottság ülésére kedden kora délután kerül sor, ott pedig nagy valószínűséggel szóba kerülhetnek azok a kijelentések is, amelyek Magyartól hangzottak el az elmúlt napokban.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

Önkormányzati választás: mérlegeli az indulást a fővárosban...

képcím

Magyar Péter hangfelvétele már az EU-s pénzekre is kihathat

képcím

Orbán megszólalt Magyarról, akit a baloldal belügyének tart