Magyar Péter kényes dolgot kérdezett Orbántól az évértékelő előtt

Startlap - Startlap
Orbán Viktor évértékelője előtt Magyar Péter egy meglehetősen kényes kérdést tett fel a magyar miniszterelnöknek.

Az elmúlt egy hétben a Diákhitel Központ Zrt. egykori vezetője meglehetősen felkavarta az állóvizet a Fidesz háza táján. Kezdődött mindez múlt hét vasárnap, a Partizánnak adott hosszabb interjújával, ahol több kellemetlen kijelentést is tett a kormánypártra nézve, a kegyelmi üggyel kapcsolatosan. 

Aztán hét közben szinte minden napra jutott egy-egy erősebb kijelentése különböző kormánytagokról, de magáról Orbán Viktorról is. Mindez végül már odáig terjedt, hogy nyomozást is indítottak egyes állításai miatt. 

De hétvégére sem maradt csendben Magyar, különös tekintettel arra, hogy Magyarország miniszterelnöke szombat délután évet fog értékelni. Ezért legújabb posztjában Orbánt szólította meg újra, hogy felhívja a figyelmet egy általa súlyosnak ítélt bűncselekményre.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Sokak nevében megköszönném, ha a mai évértékelő beszédében kitérne arra a kérdésre is, hogy Ön szerint hivatalban maradhat-e egy olyan kormány, amelynek egyik tagja olyan, súlyos korrupciós bűncselekményben érintett, amiről a kormánynak is tudomása van.

Mit kíván a magyar nemzet? Felelős minisztériumot Buda-Pesten. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

Rónai Egon megszólalt Magyar Péterrel kapcsolatban

képcím

Kvíz: Orbán vagy Magyar mondta?

képcím

Orbán: Brüsszel nyálas, váladékos, csigaszerű, nyálkás közeg