Magyar maffia Svájcban futtatott lányokat

A hatóságok a svájci rendőrséggel szoros együttműködésben sorra fogják el a kiterjedt banda tagjait.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-20 15:08

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetben elkövetett üzletszerű kerítés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. János és társai ellen, írja a police.hu.

A 47 éves férfi bűntársával, a 41 éves M. Ibolyával 2017 júliusa óta magyar nőket utaztatott Svájcba, és ott prostituáltként dolgoztatta őket. A banda szerezte a kuncsaftokat, és ők szállították a lányokat az ügyfelekhez. A megkeresett pénz nagy részét elvették a lányoktól.

A Bern Kantoni Rendőrséggel szoros együttműködésben a nyomozók a keddi nap folyamán több magyarországi helyszínen tartottak összehangolt akciót. Nyírteleken elfogták R. Jánost és M. Ibolyát, Tát településen pedig a 32 éves V. Gergőt, aki a lányok külföldre fuvarozását intézte.

R. Jánost és M. Ibolyát őrizetbe vették és elrendelték előzetes letartóztatásukat, V. Gergő a nyomozás során szabadlábon védekezhet.

A Bern Kantoni Rendőrség két magyar és egy svájci állampolgárral szemben folytat büntetőeljárást, akiket már korábban őrizetbe vettek. A külföldi hatóságok két gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyeztek, egy személy ellen pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el.

Címlapkép: police.hu

Címkék:

prostitúció

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu10 órája

Új luxusterepjáró születik a Dacia-Lada szövetségből

agroinform.hu11 órája

Vihart kavart és rímes riposztokat ihletett Lackfi János rendőrös verse

konyvesmagazin.hu16 órája

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu16 órája

5 csillagjegy, aki nehezen vészeli át a szakítást

joy.hu18 órája

Bőven ezer alatt az új fertőzöttek száma Magyarországon

demokrata.hu18 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu18 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu19 órája