Lövöldözés tört ki Justin Bieber világsztárokkal zsúfolt buliján

Startlap - Startlap
A rendőrség tájékoztatása szerint tíz lövés dördült, és legalább három ember megsérült az eseményen, ahol olyan személyek voltak jelen, mint Leonardo DiCaprio vagy Tobey Maguire. Vasárnapi bulvárösszefoglaló.

Lövöldözés tört ki Justin Bieber világsztárokkal zsúfolt buliján

A Los Angeles-i klub vendégei sorában jelen volt Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Khloé Kardashian, Kendall Jenner is, meg jó néhány közismert rapper. Utóbbiak között tört ki egy balhé, majd helyi idő szerint szombat reggel lövések dördültek, és “elszabadult a pokol” – közölte egy szemtanú. A rendőrség szerint legalább három ember megsérült. Mi történt? Innen kiderül.

A Dal 2022: Oláh Ibolya nyerte a harmadik válogatót

A Nem adom el című dal megkapta a maximális, 40 pontot a zsűritől. Alig egy ponttal Oláh Ibolya mögött végzett Nyári Aliz, a harmadik és a negyedik helyet a Third Planet és Solére vitte el. A közönség kedvence Greta volt az Igazi kincs című számmal. Ide kattintva meghallgathatod az öt elődöntős slágert.

Balássy Betty elárulta, hogyan fogyott 35 kilót

Feri mindvégig támogatott, igaz, néha rosszul esett, amikor azt mondta, ha ezt megeszed, nem megy le rólad egy deka sem.

Az énekesnő, aki tavaly vágott bele az életmódváltásba, már egy külön Facebook-oldalt is létrehozott, ahol sorstársainak szeretne segíteni a változásban. Balássyt nagyon zavarta a túlsúly, de a végső lökést fia adta meg egy birkózómeccse előtti megjegyzésével. Fotó és további részletek itt.

Vastag Csaba: Amikor tíz éve körbenéztél egy Vastag Csaba koncerten, még többnyire fiatal lányokat láttál, mára ez megváltozott

Előző jubileumi születésnapja előtt nyerte meg az X-Faktort, azóta pedig eltelt több mint tíz év, Vastag Csaba a napokban ünnepelte negyvenedik születésnapját. Nem csinált bulit, mert – mondja ő – “évszámokat nem érdemes ünnepelni, ezek nem valami nagy teljesítmények, amiket elértünk”. Az nlc.hu interjút készített az énekessel, öregedésről, boldogságról, hollywoodi terveiről, és arról, vajon ilyen karrierre vágyott-e annak idején, amikor ő lett az első X-Faktor győztese. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva olvashatod.

Jennifer Lopez megkapta minden idők egyik legjobb Valentin-napi ajándékát Ben Afflecktől

Arturo Holmes/Getty Images

A mesébe illő szerelmi történetre visszatekintő pár kapcsolatát videóklipben dolgozták fel – a rendező Ben Affleck volt, egy csomó régi felvételt használt fel, Jennifer Lopez pedig énekelt. Az énekesnő ugyan végül megosztotta a nyilvánossággal az eredményt, de úgy fogalmazott: a felvétel “különleges és személyes”, amit amúgy “csak a belső körének” mutatna meg. Íme a felvétel.

Király Lindának maradt egy nagyon kellemetlen tünete a koronavírus után

Király még decemberben kapta el a fertőzést, amiről azt mesélte, “szörnyű volt”. Csakhogy a betegség nem múlt el nyomtalanul, az énekesnőnek veszélybe kerültek a hangszálai. Részletek.

Egyetemi tanár, rendezvényszervező, ingatlanbefektető, pincér: hírességek, akik már évek óta civil munkával keresik a kenyerüket

Akad közöttük olyan, aki gyerekszínészként kezdte az életét, olyan is, aki sikeres rapper volt, másoknak pedig soha nem is sikerült igazán befutniuk, legfeljebb mellékszerepekig jutottak el. Közös bennünk ugyanakkor, hogy köszönik szépen, boldog az életük a színpad és a kamerák nélkül. Bővebben.

Palya Bea: Soha nem gondoltam volna, hogy ez a fantáziám egy tévéműsorban megvalósul

A 45 éves népdalénekesnő lelkesen gyakorolja az erotikus tánckoreográfiát a Sztárban sztár második adására. Videó.

Brazil álomalakra gyúr Lady Szomjas, 25 éves korára el akarja érni

Az ifjú influenszer alakjára rosszul hatott a nagyvárosi életmód, mióta azonban új szokásokat és szabályokat vezetett be, elindult a fogyás útján. Szomjas Jennifer a Reggeli vendége volt. Interjú.

II. Erzsébet különc lánya, Anna hercegnő, aki arra tette fel az életét, hogy szabad és boldog legyen

Wood/Evening Standard/Hulton Archive/Getty Images

Az immár 71 éves Anna brit királyi hercegnő életútja sok szempontból különleges. Szenvedélyes lovasként 1971-ben Európa-bajnokságot nyert, néhány évvel később pedig, családjából elsőként még olimpián is indult, ahol – ha nem szenvedett volna balesetet – valószínűleg eljut az éremig. A britek csak Őkirályi Gorombaságnak hívják, de félreértés ne essék: a hercegnő rendkívüli népszerűségnek örvend a szigetországban annak köszönhetően, hogy ő “másmilyen”. A botrányok ugyanakkor őt sem kerülhették el: életútjában felbukkan egy válás, egy házasságon kívüli gyerek, sőt, még testvére szeretőjének férjével is hírbe hozták. Bővebben.

(Címlapkép: Will Heath/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...