Liptaiék így ejtettek át mindenkit a szerelemgyerek poszttal

Startlap - Startlap
L.L. Junior Dávid halála miatt jogi lépéseket tesz, hogy magához vehesse nagyobbik fiát. Galambos Lajos szerint az áramszolgáltató ellenőrei rendőri nyomásra cselekedtek. Böde Dániel keményen kompenzálja feleségét anyagilag a házasságuk válságáért. Bulvárösszefoglaló.

Liptai Claudia: Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család!

A nyár közepén tudtuk meg, de semmiképpen nem akartuk addig megosztani, amíg nem teljesen biztos… Most végre már lehet. Újabb szerelemgyerekkel bővül a Pataki család!

– írta friss közös fotóikhoz Liptai Claudia, de vigyázat, egy kifejezetten rejtélyes üzenetről van szó. Ha érdekel a bejegyzés folytatása, és az, miről adhatott hírt Liptai és férje, akkor ezt a cikket olvasd el.

L.L. Junior Dávid halála miatt jogi lépéseket tesz, hogy magához vehesse nagyobbik fiát

Kisfia szombati halála óta L.L. Junior meggondolta magát a gyermekei anyjával megbeszélt közös felügyeleti jogot iletően, és szeretné ha nagyobbik fiát nála helyeznék el.

Lagzi Lajcsi teljesen kiakadt hétfői tárgyalása után: “Az ellenőrök a rendőrök nyomására léptek túl a hatáskörükön”

A beszámolók szerint feldúltan távozott Galambos Lajos a Budaörsi Járási Bíróság épületéből hétfői tárgyalása után. Lagzi Lajcsi szerint az áramszolgáltató tanúként meghallgatott ellenőreinek minden egyes szava felháborító. A mulatóskirály nyilatkozatát ebből a cikkből ismerheted meg.

Böde Dániel keményen kompenzálja feleségét anyagilag a házasságuk válságáért

Sok támadás érte a háromgyemekes Böde Dánielt, miután kiderült, hogy tavasszal elköltözött feleségétől. Egy dolog azonban biztosan nem vethető a szemére: a focista feleségéről és gyermekeiről is igen lelkiismeretesen gondoskodik anyagilag.

Iszonyú aranyos fotót osztott meg az ikreiről Szász Emese

MTI Fotó: Marjai János

Az olimpiai bajnok párbajtőröző már két évvel ezelőtti esküvője óta nagyon vágyott egy gyermekre, de álma csak pár héttel ezelőtt vált valósággá, viszont rögtön kétszeresen is, hiszen ikergyermekeket szült. Eddig még csak a babák talpacskáit mutatta meg Szász Emese, most azonban egy nagyon aranyos családi fotót tettek közzé a büszke papával és mamával, és a saját mezükbe bújtatott picikkel.

Hajdú Noémi és Hajdú Dávid egészen vidáman élik az elvált szülők gyerekeinek az életét, vagyis ilyen az, amikor az évnyitó napján is duplán készül fotó

Sarka Kata és Hajdú Péterkét gyermekének is becsöngettek, a tízéves Noémi és a kilencéves Dávid együtt indult suliba az első tanítási napon. És mivel az elvált szülők gyerekeinek mindenből kettő jár, őket kétszer örökítették meg ezen a fontos napon: Sarka reggel, Hajdú pedig feltehetően a nap végén fotózta le a visszafogottan mosolygó Noémit és Dávidot kísértetiesen hasonló arckifejezésekkel és pózokban. A fotókat erre a linkre kattintva nézheted meg.

“Nagyon nagy hányinger jött rám, de úgy gondoltam, hogy úgy férfias, ha egy kicsit visszatartom” – durván megszenvedték a játékosok az Ázsia Expressz legutóbbi feladatát

Liu Shaolin Sándor az, aki férfias próbált maradni az Ázsia Expressz második szériájának legújabb kihívása során, és végül sikerült is neki a dolog, nem hányta el magátGáspár Zsolti csak levegőt akart kiadni magából, folyamatosan csuklott, amin Gáspár Evelin sírva röhögött, Horvát Gréta és párja pedig annyira félteték egészségüket, hogy fel is adták a próbát.

“Milyen hulladék ember képes ilyesmire?” – Növényi Norbert tajtékzik

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nagyon figyelek!

Növényi Norbert (@novenyinorbertofficial) által megosztott bejegyzés,

Az adócsalási ügybe keveredett Növényi Norbert csak azért nem tett feljelentést abban az ügyben, amelyről az alábbi cikkben mély felháborodással számol be, mert úgy véli, esélytelen elkapni a tettest. Növényi nem véletlenül ilyen dühös: egy elég felkavaró bűnesetről van szó.

Pumped Gabo egy lengyel valóságshowban szerepel

Meglepő hírről adott számot Pumped Gabo: az izmaival és tánctudásával szélsebesen ismertségre törő testépítő egy lengyel valóságshowban kapott szerepet.

MC Hawer 25 perces videóban magyarázta el, miért jött össze újra több mint három évtizeddel fiatalabb barátnőjével

33 évvel fiatalabb barátnőjével az oldalán élő videóban jelentette be MC Hawer, hogy ismét együtt van Fannival. A közel fél órás felvételből sok érdekes dolog derül ki, mert a nézők kérdezhettek, és igen kellemetlen dolgokat is felvetettek a párnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...