Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Liptai Claudiára cseréli Ördög Nórát a TV2

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
Ördög Nóra új feladatot kap, és Demcsák Zsuzsa is visszatér a képernyőre.

Ősztől Liptai Claudia veszi át Ördög Nórától a TV2 Séfek séfje című műsorának vezetését – tudta meg a Bors.

Ördög Nóra egy másik főzős műsort fog kapni: a Master Chef stúdiójába kerül Nyíri Szása és Mizsei János séfekkel együtt. Nánási Pál feleségének új műsorában hazai hírességek mutatják majd be főzőtudományukat, a Séfek séfjében pedig amatőr és profi szakácsok mérettetnek meg egymással.

 

 

Liptai Claudia testhezálló feladatot kapott, ugyanis képzett cukrász, mióta 2016. áprilisában letette komplex szakmai vizsgáját.

A TV2 hivatalosan még nem erősítette meg a változásokat

A csere egyelőre még nem hivatalos, a lap megkeresésére a csatorna nem cáfolta a hírt, de csak annyit közöltek: számtalan újdonsággal készülnek az őszre, de ezekről jelenleg korai lenne beszélni.

A Master Chef egyébként az a műsor, ahol majd Demcsák Zsuzsával is újra rendszeresen találkozhatnak a tévénézők. Az új showban Demcsák mellett Bay Éva, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba, Zsidró Tamás és Demcsák Zsuzsa is ringbe száll a serpenyők mögött – adta hírűl korábban a 24.hu.

A nyár első grillezése ️😋🍢🥓🌽 #summer #grilltime

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

A Profi a konyhámban című műsorban már korábban kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa otthonosan mozog a konyhában. Olyannyira, hogy gyakorlatilag átírta a műsor forgatókönyvét, amikor a profit, Wossala Rozinát nem engedte főzni, hanem inkább lekülte a boltba egy kis túróért, nem kis meglepetést okozva ezzel a szakácsnak, aki eléggé kiakadt a viselkedésén.

Keresés az oldalon