Kiemelt Hírek 2018. július 16.

Sámán is segített Ördög Nórának teherbe esni

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 16.
'Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek.'

Miután természetes úton hiába várt a gyermekáldásra Ördög Nóra és férje, Nánási Pál, orvoshoz fordultak, ám a beültetések sem voltak sikeresek. Mivel úgy tűnt, ezek az utak számukra nem működnek, földöntúli erők segítségét kérték: egy gyógyítóhoz fordultak, aki három hónapon belül gyereket ígért.

Mindenkinek meg kell találni szerintem azt az alternatív kapaszkodót is, amiben hinni tud. Én azt hiszem, ebben is elmentem a végsőkig, vagy hát mi, mert ez is közös utazás volt, a saját komfortzónámon kívül. Nem vagyok különösebben ezoterikus beállítottságú lány, de azt gondoltam: nem tehetem meg, nem lehetek annyira pökhendi, hogy azt gondoljam, tudok én mindent a világról

– idézte fel a történteket Nóri a saját készítésű rádióműsorukban.

„Valamilyen elképesztő sámán-guru-istenkirály gyógyító, külföldi Magyarországra látogatott. Volt valamilyen könyvbemutatója, és akkor ismerősön keresztül sikerült – súlyos tízezrekért, nyilván nem ingyen – egy privát találkozót kieszközölni, és, hát az volt az ígéret: ő aztán mindenkinek gyereket csinál három hónapon belül. Nem mertem nemet mondani, nehogy megbüntessenek az égiek.”

A sámán fémtallérokat helyezett mindkettejük mellkasára, az ezzel való „kezelésnek” kellett volna meghozni a gyermekáldást, ez azonban nem történt meg, legalábbis a megadott határidőn belül.

Első gyermekük, Mici ezután két évvel született meg az orvosi beavatkozásoknak köszönhetően, majd Vencel már természetes úton fogant.

Nóra szerint az orvostudomány mellett fontos a hit is, amennyiben az alternatív gyógymódok nem hátráltatják az orvosokat.

„Azt gondolom, a kettő kombinációja működik.”

 

Forrás: Bors

Keresés az oldalon