Lekapcsolta a Facebook a legnagyobb magyar vírusszkeptikus közösségeket

Startlap - Startlap
A közösségi portál épp a múlt héten jelentett be új irányelveket, melyeknek keretében jöhettek ezek a lépések is. Doktor Gődény már reagált a kialakult helyzetre. Esti hírösszefoglaló.

Rámoccant a magyar vírustagadókra a Facebook, lekapcsoltak pár oldalt

Többek közt a két legnagyobb hazai koronavírus-szkeptikus közösségnek mondott csütörtök reggelre búcsút a Facebook. Az egyik Dr. Gődény Györgyhöz köthető, de a másik mögött is ismert személy található. Részletek

Kiderült, mennyi vírustesztet vásároltak Szijjártóék

Fotó. MTI/Vasvári Tamás

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő korábban a vétellel kapcsolatosan közérdekű adatigényléssel fordult a kormányhoz. A beszerzést intéző, Szijjártó Péter vezette Külkereskedelmi és külügyminisztérium válaszát a mennyiségről itt találhatod, a kalkulált darabárral együtt. 

Európai járványközpont: fokozott aggodalomra ad okot a magyarországi helyzet is

A járványok megfigyelésével foglalkozó hivatal új kockázatfelmérése szerint legalább hét európai uniós állam, köztük hazánk helyzete is aggodalomra ad okot a jelenlegi körülmények között. Mindezt az itt megfogalmazottak alapján állítja az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC).

M. Richárd: Mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a legrosszabb ember a világon

Csütörtökön az iratismertetéssel és a perbeszédekkel folytatódott a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Dózsa György úti halálos közúti baleset tárgyalása, ahol az is kiderült, milyen börtönbüntetést kért az ügyész a per elsőrendű vádlottjára. Részletek.  

Matolcsy: Új pénzügyi forradalom küszöbén állunk

A Nemzeti Bank elnöke az online megtartott 58. Közgazdász-vándorgyűlésen beszélt pénzügyi forradalomról. Hogy mit is értett ezalatt, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Koronavírus: Kásler Miklós nyilatkozott a kórházi ágyakról és a szakszemélyzetről 

Az emberi erőforrások minisztere a kórházi ellátás tárgyi és személyi feltételeiről nyilatkozott Facebook-videójában, melynek lényegi részeit itt tudod megtekinteni. 

Felmentették a kémvád alól Kovács Bélát

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kovács Béla volt jobbikos politikust felmentette a kémkedés vádja alól a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön kihirdetett elsőfokú döntésében. Viszont volt amiben elítélték, sőt még pénzbüntetést is kapott. Innen azonnal megtudható, mi is volt a vád, ami megállt Kovács ügyében. 

Új néven és fekete férfi nélkül kerül a boltokba az Uncle Ben’s

Teljesen újragondolja a gyártó Mars Food az Uncle Ben’s márkát, mivel az eddigi név és logó egy rossz időszakot idézhet fel az Egyesült Államokban az afro-amerikai lakosság körében. Hogy mi is lesz a népszerű termékkel, azt ebből a cikkből tudhatod meg.

A Google Maps megmutatja, mennyi új fertőzött van egy adott területen

A Google bejelentette: egy COVID-19 réteget adott hozzá az alkalmazásához. Ha te is kíváncsi vagy arra, miként is érheted ezt el, akkor csak kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Matolcsy: minél hamarabb el kell törölni az árstopokat

képcím

Szijjártó: 14 magyart menekítettek ki Szudánból

képcím

Így kritizálta Matolcsy beszédét az ellenzék