'Lacikám, nemsokára megyek utánad' – betartotta Koós János Aradszky temetésén tett ígéretét

Startlap - Startlap
Aradszky László özvegye rosszul lett Koós halálhíre hallatán.

Koós János és Aradszky László barátsága 60 éve kezdődött, azóta is szinte napi kapcsolatban álltak egészen Aradszky haláláig. Az énekes özvegye rosszul lett, amikor megtudta, hogy másfél évvel később férje barátja is elment.

A rádióban hallottam, hogy Jani meghalt. Nem hittem a fülemnek… Ritkán megyek be Laci szobájába, de úgy éreztem, látnom kell őket, akik már ismét együtt vannak. Ott mosolyognak Laci ereklyéi között a rengeteg közös fotón, mintha mi sem történt volna. Annyira megviselt, hogy Laci után Jani is ilyen hamar elment, hogy rosszul lettem. A barátok, a családom nem is mertek egyedül hagyni a lakásban a felzaklató emlékekkel, vigyáztak rám

– mesélte Éva asszony a Blikknek.

Az özvegyet nagyon felzaklatták párja temetésén Koós szavai: „Lacikám, nemsokára megyek utánad.

Már akkor érezhette, hogy baj van, de nem gondoltam, hogy komolyan mondja. Sajnos, betartotta a Lacinak tett ígéretét, ahogy mindig.

Koóst rengetegen szerették, tisztelték, felesége, Dékány Sarolta és lánya, Réka a közösségi oldalukon mondtak köszönetet részvétnyilvánításokért.

 „Lehetetlen mindenkinek egyenként megköszönni a részvétnyilvánítást, bátorítást, kedvességet, szeretetet, amit Apukám halála miatt az elmúlt napokban kaptam/kaptunk a család és én. Remélem, hogy mindenki, aki írt nekünk/nekem, olvassa most ezt. Nagyon szépen köszönjük az összes kedves szót és gondolatot. Iszonyúan érezni, Apukámat mennyien szerették.”

Ez is érdekelhet

képcím

Megjelent Berki Krisztián utolsó interjúja, amit néhány nappal...

képcím

Berki Krisztián édesapja megszólalt: "Higgyék el, emellett is...

képcím

"Rádöbbent, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talált" -...