L.L. Junior videóban cáfolta a híreszteléseket

A pletykák ellen már nem tudott mit tenni a gyászoló énekes, kénytelen volt reagálni. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-09-21 14:45

Fotó: TV2

Elárulta az igazságot L.L Junior

Az énekessel, volt párjával Hopp Csillával és fiával kapcsolatban láttak napvilágot olyan híresztelések, amik miatt az énekes már kénytelen volt saját maga élőben bejelentkezni egy videó során a közösségi oldalán – mindezt itt tudod megnézni.

Terry Black fia megrendülten nyilatkozott apja utolsó óráiról

Egy müncheni kórházban hétfő délután elhunyt Terry Black, vagyis Rácz Károly. A 71 éves előadóművész fogadott fia, Dani megszólalt a halálesetről, szavait itt tudod elolvasni.

Szinetár Dóra sajnálja, amit tett

Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok

– vallotta meg a Budapesti Operettszínház színésznője egy tévéműsorban.  Ha kíváncsi vagy, mi az az egyetlen dolog, amit elhibázott lépésnek tart az életében Szinetár Dóra, olvasd el a lenti cikket.

Tordy Géza: Egyáltalán nem járok sehova, nem nagyon tudok már állni

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Szinkronium díjátadó gálán életműdíjjal jutalmazták a 81 éves Tordy Gézát, aki azonban egészségügyi okok miatt nem tudta személyesen átvenni az elismerést. A színész az alábbi cikkben nem csak ennek magyarázatát tárja fel, de munkásságáról és szakmájáról is beszél.

Álmában halt meg Gallai Péter

Szomorúan tudatjuk mindenkivel, hogy Gallai Péter ma éjszaka álmában elhunyt

– olvasható a Piramis zenekar Facebook-oldalán. A Bikini és a Piramis billentyűse és zeneszerzője 66 éves volt. Gallai életéről és munkásságáról  ebben a cikkben emlékeznek.

Erzsébet királynő nem teljesíti unokája kérését

Pár hónappal ezelőtt bennfentesek elárulták, hogy van valaki a királyi családban, aki különösen imádja Vilmos és Katalin legidősebb gyermekét – méghozzá Erzsébet királynő! A dédmama állítólag mindig készül valamilyen meglepetéssel, ha György a palotában alszik, és igyekszik minél több időt tölteni vele, most azonban – ahogyan ebből a cikkből majd kiderül – van amit ő sem engedett meg a kis hercegnek.

Dobó Kata rég látott lányáról posztolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A népszerű színésznő nagyon ritkán oszt meg fotót a gyermekéről, sőt általában óvja magánéletét, még Zsidró Tamással való kapcsolatáról sem sem beszél sokat. Ezért is okozott nagy meglepést ezzel a képpel.

Vámos Erikával megtörtént az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy nővel történhet

Vámos Erika sokáig nem beszélt arról, hogy 14 évesen egy férfi ismerőse megerőszakolta, ám úgy érzi, sokaknak adhat erőt, ha nem temeti magába a saját esetét. A szörnyű tragédia részleteit ebben a cikkben osztotta meg a nyilvánossággal a műsorvezető.

Janicsák Veca szavait kisípolták

Elegem van abból, hogy egy ostoba … kell vitatkoznom a semmiről!

Az énekesnő szájából elhangzott, Gáspár Evelint „méltató” fenti mondat kipontozott részét az Ázsia Expressz műsorkészítői kisípolták, de végül kitudódott, mit mondott Veca. Mi a világért sem szeretnénk leírni a kifejezést, akit érdekel, olvassa el a lenti cikket.

A hét legizgalmasabb hírei

Csak egyetlen kattintásra vannak most tőled az elmúlt napok történései, eseményei. Nem kell mást tenned, csak ide klikkelned