Kiemelt Hírek 2019. szeptember 21.

Van egy kerület, ahol 6000 forint pluszt kap minden nyugdíjas

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 21.
Pont a kampány hajrájában érkezik a pénz, korábban még nem történt ilyen. Heti hírösszefoglaló.

Újabb fordulat kampányfronton: kiderült melyik budapesti kerület nyugdíjasai kapnak hamarosan plusz pénzt

Van egy része a fővárosnak, ahol minden 65 év feletti lakos egyszeri hatezer forintot kap októberben„a tisztelet és a megbecsülés” jeléül. Ide kattintva kiderül, hogy melyik is ez a kerület.

Az érdi fideszes választási kampány szétzilálja Egerszegi Krisztina családját

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A fideszes T. Mészáros András polgármester körül rendesen megindult az adok-kapok, ami sajnos Egerszegi Krisztina családját is komolyan érinti: a küzdelembe az többszörös olimpiai bajnok úszónő testvéreédesapjaannak unokái, valamint volt sógora is belekeveredett, ráadásul nem is egy oldalon állva. A részleteket ebben a cikkben ismerheted meg.

Elesett a kórházban az orvos, hazaküldték, majd meghalt

Dr. Cs. Román nyugdíjas mátészalkai neurológus, a helyi kórház neurológiai osztályának korábbi vezetője a feleségét vitte az intézménybe, mikor is elesett a parkolóban, beütötte a fejét. Az ügy további részleteit, illetve a szomorú végkifejletet ez a cikk taglalja.

Rákkeltő egy itthon forgalmazott gyógyszer hatóanyaga, azonnal kivonták

Gyomorsavcsökkentőket hívott vissza az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), miután a rákkeltőnek tartott nitrózaminnal szennyeződhetett. A kivont készítmények listáját innen érheted el.

Dobrev Klára figyelmeztet: „na, fideszes urak, most felköthetitek a gatyátokat”

A DK EP-képviselője szerint az európai főügyésznek szánt román Laura Codruta Kövesi „megeszi reggelire” Orbánékat – a teljes, saját Facebook-oldalán közzétett bejegyzést itt érheted el.

Ők mehetnek nyugdíjba 2020-ban – újabb korhatár emelés 

A 24.hu szedte össze egy cikkbe, hogy kik azok, akik az évtized végén nyugállományba vonulhatnak, illetve hogy mennyivel is változik a korhatár. Egyetlen kattintás ide és minden kiderül.

M. Richárd önmagát videózta a kocsiban, a Dózsa György úti tragikus baleset előtt

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csütörtökön újra bíróság elé állt a 2017 májusában történt halálos karambol ügyében annak elsőrendű vádlottja, M. Richárd. A tárgyalássorozat legújabb részében egy innen elérhető döbbenetes, rövid felvétel is bemutatásra került, amelyet az ügy főszereplője készített egészen addig, amíg a baleset során a kereszteződésnél bele nem csapódott egy autóba. Azóta az is kiderült, miért is készítette M. Richárd a videót – a magyarázatért csak ide kell kattintanod.

Telenorosok figyelem: a hétvégén lehet egy kis gond!

Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatója bejelentette: péntek estétől vasárnap késő délutánig karbantartást végez, amely rengeteg ügyfélszolgálati funkciót érint. Hogy konkrétan melyek vállnak elérhetetlenné, azt az itt elérhető lista mutatja meg a legjobban. Azt azonban mindenképpen tudni kell, hogy a mobilszolgáltatás a karbantartás ideje alatt is elérhető marad.

Nyolc és fél évet, illetve teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség Simonka Györgyre

Bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás miatt nyolc és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség a fideszes képviselőre. A Voldemort gúnynévvel illetett Simonka tetteit ez az írás részletezi a tárgyalás árnyékában. Azoknak, akik azt hiszik, hogy ennél nagyobb meglepetés már nem lehet az ügyben, itt egy újabb csavar!

Keresés az oldalon