Kiemelt Hírek 2021. szeptember 08.

Kulka János felkavaró interjút adott: "Annyira jó színész voltam, most meg nézd meg, mi lett belőlem"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 08.
Szégyelli magát, eltűntek körülötte az emberek, és amikor azt kérdezik, mi a vágya, annyit felel: meghalni. Kulka öt évvel ezelőtti sztrókja óta először vállalt szöveges szerepet nagyjátékfilmben, amikor a forgatókönyvet megkapta, elsírta magát. Bulvárösszefoglaló.

MTI/Máthé Zoltán

Kulka János felkavaró interjút adott: “Annyira jó színész voltam, most meg nézd meg, mi lett belőlem”

Szégyelli magát, eltűntek körülötte az emberek, és amikor azt kérdezik, mi a vágya, annyit felel: meghalni. Kulka öt évvel ezelőtti sztrókja óta először vállalt szöveges szerepet nagyjátékfilmben, amikor a forgatókönyvet megkapta, elsírta magátInterjú.

Rúzsa Magdi: Minél előbb be kell feküdnöm a kórházba

Az énekesnő tévéinterjúban mesélt aggodalmairól a hármas ikrekkel kapcsolatban, és arról, hogy miben lesz más az ő terhessége, mint a többi kismamáé, akik csak egy gyermeket hordanak a szívük alatt. Videó.

Stohl András: Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 évesen ez már nem az én versenyem

Stohl tényleg totálisan kikészült fizikailag a Totem forgatása elején, ezt csapattársai is megerősítették, ő maga pedig majdnem feladta a játékot. Részletek.

A Puskás-Dallos házaspár valójában egy héttel korábban esküdött: itt vannak a fotók az igazi szertartásról

Az ifjú feleség az Instagramon árulta el titkos esküvő sztoriját, ami a Győri Anyakönyvi Hivatalban köttetett, de legalább olyan romantikus volt, mint a későbbi, nyilvános változat. Bővebben.

Ördög Nóra megmutatta, hogyan ünnepli 40. születésnapját: “39 évesen szállok fel és 40 évesen térek vissza”

Bizony, Nánásiné is betölti a negyvenet. Fotó.

David Beckham letolta a fürdőnadrágját, Rubint Réka legnagyobb örömére

Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Schobert Norbi feleségének reakciója a közízlést tükrözi, Victoria Beckham fényképe férjéről közel 1,4 millió lájkot ért. Íme.

Hajdú Péter elárulta, kisfiút vagy kislányt várnak

Mivel a babaszobával kapcsolatos terveket is megosztotta, arra is fény derült, hogy náluk a gyerekeknek külön nappalija van. Részletek.

Lengyel Tamás meglepő vallomása esküvőjéről: “Nem tudom megmagyarázni, miért, de én egy nagyon boldog és büszke férj vagyok”

Azt hitte, neki nem számít a házasság, kiderült, hogy nagyon is. A mi kis falunk esküvős epizódja apropóján Lengyel Tamá, Csuja Imre és Lovas Rozi is beavatta a közönséget esküvője történetébe. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Polgár Tünde szemét mégis meg tudták műteni: “Féltem, hogy megvakulok”

Gyermekkora óta hiába próbálkozott, egyetlen orvos sem volt hajlandó vállalni a beavatkozást, sem itthon, sem külföldön. A közelmúltban mégis talált egy magyar szakembert. Bővebben.

Britney Spears győzött: 13 év után végre apja zsarnoksága nélkül élheti az életét

Bruno Vincent/Getty Images

Jamie Spears, aki minden adandó alkalmat megragadott, hogy atyai szeretetéről beszéljen, és közben súlyos dollármilliókat vett fel önzetlen szolgálatáért, benyújtott egy iratot a Los Angeles-i felsőbb bíróságnak, amelynek értelmében Britney Spears alighanem újra szabad lehet. Az ügyről és annak fejleményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Keresés az oldalon