Kövér László őrségét 140 millióból öltözteti fel Fenyő János régi bizalmi embere

Startlap - Startlap
A szocialista kormányoktól is zsíros megbízásokban részesülő Székely Herbert, aki amúgy a meggyilkolt Fenyő János bizalmasa volt, most az Országgyűlési Őrség stílusáról gondoskodik 140 millióért.

Kövér László őrségét 140 millióból öltözteti fel Fenyő János régi bizalmi embere

A szocialista kormányoktól is zsíros megbízásokban részesülő Székely Herbert, aki amúgy a meggyilkolt Fenyő János bizalmasa volt, most az Országgyűlési Őrség stílusáról gondoskodik 140 millióért. Részletek itt.

Pénteken elindult a Telex, a régi Indexesek új lapja

Az index.hu csoportosan felmondott munkatársai lelkesen jelentették be új online hírportáljuk indulását. A Telex egyelőre tesztüzemmódban van, de máris egy csomó cikk van kint az oldalon, és izgalmas tartalmakat ígérnek. A bejelentésben arra is kitértek, miből finanszírozták a kezdést. További információkért kattints ide.

“A polgármester úr nem tudta feldolgozni a szakítást” – felfüggesztett börtönt kapott a barátnőit zaklató polgármester

A leveleki polgármesteri székről júlisban váratlanul lemondott fideszes Borsodi Lászlót jogerősen 1 év 10 hónap szabadságvesztésre ítélték, büntetése végrehajtását három évre felfüggesztették. Borsodi beismerte bűneit, pedig korábban még azt állította, hogy mások próbálták besározni. Az egykori településvezető több nő sérelmére követett el zaklatást, többek között hamisított erotikus képek sokszorosításával, illetve nyilvánosságra hozásával. A hazai viszonylatban megdöbbentő eset körülményeit ebben a cikkben ismertetik.

Az SZFE élére kinevezett katonatiszt-kancellár külső helyszínen kezdte meg új munkáját

Fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi

A Vidnyánszky Attila által kinevezett Szarka Gábor korábbi honvédelmi biztos, gépkocsizó lövész ezredes az eredeti terveknek megfelelően csütörtökön átvette az SZFE gazdasági irányítását. Tekintve, hogy a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak, ez azért nem olyan egyszerű. A témáról Szarka pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában értekezett. Részletek itt.

107 milliót csaltak el az EU-s agrártámogatáson, több év börtönt kaptak a pécsi bíróságtól

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap egyik pályázata támogatásainak jogosulatlan igénybevételével zajló csalássorozat ügyében többéves börtönbüntetésekről döntött a Pécsi Ítélőtábla. A négy vádlott több mint 400 millió forinttal szerette volna megkárosítani a költségvetést, de ebből “csak’ 107 millió jött össze. Ha érdekel, mi történt, akkor ezt a cikket olvasd el.

Geszti Péter nekiment Dúró Dórának: A normalitás határain ez messze túl van

Az RTL Klub reggeli műsorában videótelefonon beszélgettek Geszti Péterrela normalitásról, illetveDúró Dóra könyvdarálásáról. Lakatos Márk arra az ellentmondásra hívta fel a figyelmet a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesének akciója kapcsán, hogy éppen a normalitás szlogenje mögé bújva “próbálnak valami nagyon nem emberséges üzenetet közvetíteni”. Íme a beszélgetés.

A BKK nem állította le a nem közlekedő járatokra történő jegyárusítást

A Közlekedő Tömeg hiába figyelmeztette a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), a cég továbbra is árulja a normál vonaljegynél jóval drágább jegyeket a reptéri buszra, valamint a hajókra, és az utasok milliókért vásároltak ezekből. A Közlekedő Tömeg feljelentést tett. Minderről bővebben itt írnak.

Kiszivárgott egy hangfelvétel Melania Trumpról: “Ki a szart érdekel a karácsony?”

Fotó: Chip Somodevilla/Getty Images

A kellemetlen felvételt, amelyen Donald Trump felesége a bevándorlócsaládokról beszél, a first lady volt asszisztense, Stephanie Winston Wolkoff hozta nyilvánosságra. Bővebben.

Az ország egyik legvadabb túraútvonala, a barlang, ami olyan, mintha nem is Magyarországon lenne, csodálatos tavak, lenyűgöző építészeti műremekek: 12 izgalmas hely Komárom-Esztergom megyében, amit látni kell

Új sorozatunkban, amelyben bemutatjuk megyéink érdekes, de kevésbé ismert látnivalóit, ezúttal Komárom-Esztergom megyébe látogatunk el. A túravezetőnk Travellina, vagyis Kisgyörgy Éva, aki 139 országban járt már, így ő aztán tényleg tudja, hol mit érdemes megnézni. Íme Travellina 12 tételes listája.

Nagyon menő kütyüket mutatott be a Google

Leleplezték a Google két telefonját, a Googple Pixel 4a 5G és 5 készülékeket, valamint további izgalmas termékeket is bemutattak a járvány miatt virtuálisan megtartott eseményen. Milyen kütyükről van szó? Fotók és további részletek itt nézegethetők.

Ez is érdekelhet

képcím

Reagált Marco Rossi: Úgy hülyeség, ahogy van - A hét hírei...

képcím

Megemeli a vonaljegy árát a főváros

képcím

Bűnös Donald Trump a szexuális zaklatás vádjában