Kiemelt Hírek 2018. július 30.

Kovács Kati 73 éves és fantasztikusan néz ki - fotó

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 30.
Az énekesnő Oláh Gergővel pózolt egy koncert után.

Kovács Kati októberben ünnepelte 73. születésnapját, de az énekesnőről készült friss kép tanúsága szerint jó pár évet letagadhatna a korából. A fotót Oláh Gergő osztotta meg, aki a hétvégi koncertje után találkozott a dívával.

“Nagyon szeretem” – írta a kép mellé a fiatal tehetség, aki azt is elárulta, hogy mindig megörülnek egymásnak. A fotóval egy hatalmas bókról is lerántották a leplet: Kovács Kati szerint két ember tud élőben énekelni, ő, és Oláh Gergő.

Nagyon Szeretem! ❤ #mindig #megörül #nekem #énmegneki #teleenergiával #éshumorral #aztmondta #kétembertudélőbenénekelni #őmegén 😅😅

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő fiatalos megjelenésének talán az a titka, hogy igyekszik az mindennapok apró dolgaiban megtalálni a boldogságot.

Az embernek folyamatosan nevelnie kell magát arra, hogy az a nap, ami éppen van, szép, meg kell benne találni azt, ami örömet szerez. Sokat tanultam erről édesanyámtól, aki határozott, optimista alkat volt, és mindenekfelett szerette a zenét. Sajnos hajlamosak vagyunk folyamatosan valami nagy csodára várni, pedig az élet nem csodákból, hanem apró örömökből áll. A csoda, a siker, amikor egyszer eljön, mindig nagyon nehéz, az emberek összezavarodnak tőle, mert nem erre vagyunk kitalálva

– fogalmazott a Nők Lapjának Kovács Kati.

Keresés az oldalon