Koronavírus: aggasztó Magyarország színe a térképen

Startlap - Startlap
Az Európai Unió központja egészen meglepő besorolásba tette hazánkat. Esti hírösszefoglaló.

Koronavírus: egyre jobban elszíneződik Magyarország az Európa-térképen

Az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja (Joint Research Centre) a koronavírus-járvány európai terjedése óta regionális bontásban is térképeket készít. Kattints ide, ha te is kíváncsi vagy hazánk besorolására. 

20 ezer forint kiegészítést kapnak a nyugdíjasok

Szerdán vált mindez véglegessé, és az is kiderült miért is jön a plusz pénz az idősek számlájára. További részletek a teljes körű magyarázattal innen érhetőek el. 

Hatalmas büntetést kaphat az a buszsofőr, aki enged utast maszk nélkül felszállni

A Volánbusz nem lesz többé elnéző a dolgozóival szemben, kifejezetten kemény szankciók jöhetnek, ha a sofőrök nem zárják ki az utazásból a maszk nélkülieket. Ha te is tudni szeretnéd, mekkora bírság jár akár egyetlen maszk nélküli utasért, akkor csak ide kell kattintanod.

Gréczy egyetlen nap alatt három kormányközeli lap ellen nyert pert

A Demokratikus Koalíció (DK) tagjáról a Lokál, az Origo és a Ripost egy tavaly decemberi Facebook-bejegyzés alapján közölt egy cikket, melyekből úgy tűnhet, Gréczy Zsolt zaklatta egy neves zenész élettársát. A bíróságon az ügy azonban nem várt fordulatot vett, annak szereplőinek jóvoltából. Részletek csak egyetlen kattintásra

Alföldi „leleplező” videóval parodizálta ki az állítólagos Gyurcsány-egyeztetést

A HírTV azt állítja, Alföldi Róbert Karácsony Gergellyel és Gyurcsány Ferenccel, valamint két színművészetis hallgatóval egyeztetett titokban a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében. Most ezzel kapcsolatban osztott meg a hírbe hozott színész-rendező egy önmagát “leleplező” videofelvételt, mely innen érhető el. 

Koronavírus: Rétvári Bence megfejtette, miért is nem kell kontaktkutatás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára Bencsik János független országgyűlési képviselő kérdésére válaszolva fejtette ki véleményét arról, szerinte miért is nem kell egyáltalán kontaktkutatás a koronavírussal kapcsolatban. Rétvári indoklását errefelé lehet elolvasni. 

Stohl András is őrködött az SZFE blokádjánál

Az Színművészeti egykori diákjai is segítik a magukat elbarikádozó hallgatókat. Közéjük állt be most Stohl András is, aki személyesen számolt be erről közösségi oldalán. Részletek

Szuperkupa-döntő: 500 magyar egészségügyi dolgozót hív meg rá Csányi Sándor

Érdekes, hogy pont egy olyan tömegrendezvényre hívnak meg egészségügyi dolgozókat, akik amúgy szakmailag sem nézik jó szemmel a mostani járványhelyzetben a csoportos eseményeket. Bővebb információk innen tudhatóak meg a felkínált lehetőségről.

Szlávik János: Az embereknek elegük van a koronavírusból

A Klubrádióban nyilatkozott az infektológus főorvos, aki beszélt a járványhelyzetről, sőt arról is, miért is más most a helyzet a tavaszihoz képest. A fent említett mondata ide kattintva egészül ki igazán, akkor nyer teljes értelmet Szlávik véleménye.

Ez is érdekelhet

képcím

Turi György lemondott minden posztjáról

képcím

Nagy bejelentést tett Novák Katalin a 13. havi nyugdíjról

képcím

Szlávik János: Egészen biztos, hogy valamit tenni kell