'Kondi szoli ment ezerrel, napszemüveg, napolaj mindig a zsebben' - Pumped Gabo 6 évig gyúrt, íme az eredmény

Egy látványos átalakulás képei remek kommentárral.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-15 14:05

Forrás: YouTube/ TV2 Magyarország

A fenti felvétel 2015-ben készült Pumped Gaboról, amikor ő táncművészeti képességei és izmos, borotvált mellkasa segítségével épp csak berobbant a köztudatba. A képkocka egyébként a Mokka egyik adásából származik, aminek a TV2 burkoltan csak a Pumped Gabo rámozdult Czippán Anettre élő adásban címet adta – nem véletlenül, melegen ajánljuk mindenkinek. Gabo azóta sokat változott, amit az Instán egy képpár segítségével mutatott meg.

Igazából annál jobban, ahogy ő maga kommentálja a dolgot, mi sem tudnánk, ezért íme, betű szerint idézve így vélekedik átalakulásáról Pumped Gabo:

pár napja találtam ezt a képet, lehet ti is nevettek, de nekem ez még viccesebb mert tudom hogy annak idején mi járt a fejemben. 2013ban 4 hónapja edzettem ekkor, emlékszem @jerseyshore -t és Zyzz videókat néztem a youtubeon minden nap, kondi szoli ment ezerrel. Itt már úgy gondoltam hogy nagyon ki vagyok pattintva és egy kopasz kigyúrt állatnak képzeltem magam, nem féltem sehol lekapni a pólót es feszítgetni párat egy kèp erejéig. Napszemüveg, napolaj mindig a zsebben. Atlétában és xs es pólókban mászkáltam mert csak az feszült rajtam. Minden nap arról álmodoztam hogy egyszer olyan leszek mint Zyzz, vagy mint @mikethesituation “a helyzet”.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂😂 pár napja találtam ezt a képet, lehet ti is nevettek, de nekem ez még viccesebb mert tudom hogy annak idején mi járt a fejemben. 😅2013ban 4 hónapja edzettem ekkor, emlékszem @jerseyshore -t és Zyzz videókat néztem a youtubeon minden nap, kondi szoli ment ezerrel. Itt már úgy gondoltam hogy nagyon ki vagyok pattintva és egy kopasz kigyúrt állatnak képzeltem magam, nem féltem sehol lekapni a pólót es feszítgetni párat egy kèp erejéig. Napszemüveg, napolaj mindig a zsebben.😅Atlétában és xs es pólókban mászkáltam mert csak az feszült rajtam. Minden nap arról álmodoztam hogy egyszer olyan leszek mint Zyzz, vagy mint @mikethesituation “a helyzet”. 😂😂

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

A Kafkát megszégyenítő metamorfózis kapcsán a Velvet megjegyzi, hogy a szövegben felsorolt példaképek nem éppen fényes pályát futottak be: egyikük 2011-ben meghalt, a másik pedig éppen börtönben ül. De tekintsünk el ettől egy pillanatra, merüljünk el Pumped Gabo izmaiban, és ismerjük el, hogy tényleg alaposan kigyúrta magát az elmúlt évek során. Talán az is lehet, hogy most már Czippán Anettnek is tetszene:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊🎄

@ pumped_gabo által megosztott bejegyzés,

Mai nap hírei

Ökológiai katasztrófa a Kamcsatka-félszigeten

szimpatika.hu6 órája

Az alábbi frizurákkal letagadhatsz 10 évet

joy.hu7 órája

Egyetlen lélegeztetőgépet sem szerzett – esett neki Szijjártó Donald Tusknak, aki korcsnak nevezte az illiberális demokráciát

168ora.hu11 órája

Máris reagált az SZFE egyik diákja Gulyás Gergely kijelentésére

szeretlekmagyarorszag.hu12 órája

Meghalt a Samsung elnöke

gsmring.hu13 órája

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu14 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu14 órája

Olcsó és menő ajándék: Jysk hekkelés felsőfokon

otthonka.ezalenyeg.hu15 órája